Bedriftsflytting Oslo

Skal bedrifter flytte inn i nye lokaler? Da trenger du hjelp med bedriftsflytting i Oslo. Å flytte er alltid en krevende og tung prosess, uansett som dette skjer i formell eller privat sammenheng.

Når bedriften skal flytte må det legges vekt på fleksible, effektive og økonomiske løsninger – dette kan vi hjelpe deg med. Flyttebyrå Oslo har bistått mange bedrifter med flytteprosessen, alt fra mindre bedrifter til større prosjekter i offentlig sektor og næringslivet.

Vi opererer som en totalleverandør av flyttetjenester og blir din trygge samarbeidspartner gjennom prosessen. Vår ekspertise innen flytteledelse sørger for minst mulig nedetid, og mest mulig effektivitet. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat, vi er et flyttebyrå du kan stole på!

Bedriftsflytting Oslo

Flytte kontor eller ansatte

Flyttebyrå Oslo flyttetjenester for bedrifter

  • Flytte kontor
  • Forskriftsmessig nedpakking og merking
  • Montering av kontormøbler
  • Bedriftslager
  • Ryddetjenester og bortkjøring av søppel og avfall
  • Flytting av safer, arkivskap, kopimaskiner

Flytting for bedrifter i Oslo

En flytteprosess består av mange ledd, både privat- og bedriftsflytting. Når et kontor skal flyttes, må det legges stor vekt på effektivitet. Jo fortere de ansatte kommer på plass i nye kontorer, desto fortere kommer bedriften i gang med produksjon.

Nedetid er den største trusselen under flytting, og for å unngå dette må flyttingen planlegges nøye. Vi starter alltid med å planlegge bedriftsflytting god tid i forveien. Dette er et prosjekt som krever en prosjektleder og kompetanse innen flytteledelse.

Sammen med deg kan vi i Flyttebyrå Oslo kartlegge hvilket behov bedriften har, både med tanke på pris og tjenester. Som en komplett tilbyder av flyttetjenester i Oslo, tilbyr vi nemlig hjelp til hele eller deler av prosessen.

Har du for eksempel kun behov for transport, montering, vask eller lagring? Vårt flyttebyrå i Oslo stiller opp der du trenger oss mest, men de fleste bedriftskunder foretrekker å få hjelp med hele flyttingen, fra start til slutt.

Bedriftsflytting Oslo

Vi hjelper bedrifter med kontorflytting

Vi kan bistå med pakking av kontorutstyr og møbler. Riktig pakking av IT, arkiver og annet innbo er viktig. Dette sikrer en trygg transport og minimerer risikoen for ekstrautgifter som følge av skadet flyttegods. Har du behov for midlertidig oppbevaring? Våre lager eksperter hjelper deg med å finne et bedriftslager når du skal flytte kontor.

Når du skal inn på de nye kontorene kan vi bistå med montering av nye kontormøbler. Vårt team sørger for at pulter og andre møbler kommer på plass i en feil. Trenger du hjelp til utvask og bortkjøring av søppel fra det gamle kontoret? Dette tar vi oss av.

Vi følger alltid bransjestandarden når vi utfører rengjøring på kontorer, slik at du kan være sikker på at resultatet blir optimalt. Effektive løsninger er nøkkelen til en smertefri overgang fra A til Å. Vi avvikler de gamle kontorene og tømmer dem for inventar, møbler, deponerer avfall og kildesortering.

Trenger du hjelp til makulering eller behandling av risikoavfall? Som en komplett tilbyder stiller vi opp der du trenger oss og vi følger alltid de gjeldende reglene for miljø og HMS. Still oss gjerne spørsmål om du lurer på hvordan vi går frem.

Hvorfor velge oss til bedriftsflytting

Vi er stolt av å tilby profesjonelle og fleksible tjenester. Enhver bedrift har ulike behov, og derfor kan vi skreddersy løsninger etter individuelle kostnadsrammer og ønsker. Gjennom prosessen bistår vi med tett oppfølging, slik at du alltid vet hvordan flyttingen ligger an.

Til utførelsen bruker vi ansatte med høy kompetanse og erfaring, hvor fokuset ligger på profesjonalitet, kvalitet og kostnadseffektive løsninger. Hvis du ønsker å minimere risiko, utgifter og nedetid, lønner det seg å få hjelp av et profesjonelt flyttebyrå – vi er klar til å ta på oss jobben.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Sammen kan vi kartlegge hvilket behov bedriften har, og starte planleggingen av en knirkefri og effektiv prosess.

Vi hjelper med alt fra transport, flytteledelse, vask og montering av kontormøbler – ingen jobb er for stor eller for liten. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe bedriften inn i nye kontorer.

Hvor utfører vi bedriftsflytting

Bedriftsflytting i hele Oslo Kommune og Viken: Abildsø, Aker Brygge, Alna, Ammerud, Bekkelaget, Bislett, Bjerke, Bjølsen, Bjørndal, Bjørnerud, Bygdøy, Bygdøy Alle, Bøler, Disen, Dælenenga, Ellingsrud, Enerhaugen, Ensjø, Etterstad, Fagerborg, Fredensborg, Frogner, Furuset, Gamle Oslo, Gaustad, Grefsen, Grorud, Grønland, Grünerløkka, Hammersborg, Hasle, Haugenstua, Hellerud, Holmenkollen, Holmlia, Homansbyen, Hovseter, Ila, Iladalen, Kampen, Kjelsås, Korsvoll, Lambertseter, Lilleaker, Lindeberg, Lindern, Linderud, Ljan, Løren, Majorstuen, Manglerud, Montebello, Mortensrud, Munkerud, Nordberg, Nordre Aker, Nordstrand, Nortvet, Nordseter, Nydalen, Oppsal, Oslo sentrum, Oslo Vest, Øst Øst, Oslo Nord, Oslo Syd, Prinsdal, Rodeløkka, Romsås, Røa, Sagene, Sandaker, Simensbråten, Sinsen, Skillebekk, Skullerud, Skøyen, Slemdal, Sofienberg, St.hanshaugen, Stovner, Teisen, Torshov, Trosterud, Tveita, Tåsen, Tøyen, Ullern, Ullernåsen, Ullevål, Ulven, Uranienborg, Veitvet, Vestly, Vestre Aker, Vinderen, Vålerenga, Årvoll, Økern, Østensjø

Bedriftsflytting Oslo