Boligstyling Oslo

Skal du selge din bolig? Da bør du vurdere boligstyling i Oslo.

I et boligsalg er det mye som kan påvirke prisen og etterspørselen, blant annet interiøret og følelsen boligen gir fra seg. For å vise potensielle kjøpere hvilke muligheter som finnes i boligen, kan det være smart å benytte seg av en boligstylist. Vårt flyttebyrå i Oslo har samarbeid med dyktige og flinke boligstylister som hjelper deg med boligstyling.

Kontakt oss for mer informasjon om boligstyling (helstyling & delstyling), transport av styling eller hvis dere ønsker en interiørveiledning. Våre samarbeidspartnere hjelper deg med å style bolig før salg og tilrettelegge stil, farger, møbler og interiør som er tilpasset din bolig.

Boligstyling Oslo

Boligstyling Oslo | Flyttebyrå

Boligstyling i Oslo er meget populært, og nå har trenden begynt å bevege seg rundt til andre deler av landet. En boligstylist kan se muligheter og gode løsninger i boligen, noe som kan være inspirerende for potensielle kjøpere. Ved å fremme de unike egenskapene til boligen, vil annonsen skille seg ut og det blir lettere å fange oppmerksomheten til mennesker på visning.

En bolig skal aldri representere hjemmet til de tidligere eierne, men heller vise seg som en inspirasjon for kjøperne hvor de kan se for seg fremtiden og livet sitt i boligen. Dette kan du få til med boligstyling. Mange tenker gjerne at boligstyling kun handler om å sette inn ekstra møbler og pynte med lys, pledd og puter. Men dette stemmer ikke.

Vårt flyttebyrå tilbyr profesjonelle tjenester for deg som er på flyttefot. I tillegg til flyttehjelp i Oslo kan vi tilbyr en rekke ekstratjenester som forenkler hele flytteprosessen deres.

Pris boligstyling Oslo

Boligstyling pris | Hva koster det

Pris på boligstyling
Deltstyling fra 8.000,- kroner til 15.000,- kroner
Helstyling fra 15.000,- kroner til 45.000,- kroner

Prisen for boligstyling varierer fra ulike faktorer og hvilken hjelp dere ønsker. En veiledningstime med en boligstylist ligger på rundt 2000,- kroner. Det er vanskelig å gi en nøyaktig pris på hva boligstyling koster fordi det er flere ting som vil påvirke dette;

  • om du ønsker delstyling eller helstyling
  • størrelse på boligen
  • tilstanden på boligen
  • om det er balkong og hage
  • om du må leie inn møbler eller ikke

Normalt betaler man for en veiledningstime/konsultasjon der boligstylisten forteller deg mer om hva som må gjøres og kommer med gode råd. Trenger du for eksempel et nytt strøk med maling, vil dette koste mer enn dersom du bare har behov for nye møbler. Det finnes likevel måter du kan få boligstyling rimelig og billig.

Hvorfor bruke boligstylist

Velger du et boligstylings-byrå med lang erfaring, vil de kunne tilby interiørkonsulenttjenester så vel som hjelp med utvask, midlertidig lagring, flyttehjelp og andre tjenester. Noen byråer samarbeider med håndverkere og kan derfor hjelpe til med mindre oppussingsprosjekter som fiksing av lister og et nytt malingsstrøk. Ofte er det små detaljer som skal til for å presse prisen opp. Flyttebyråoslo.no samarbeider med dyktige boligstylister og de beste eiendomsmeglere i Oslo.

Boligstyling gir deg mange fordeler. I store byer som Oslo, kan boligstyling hjelpe deg med å skille annonsen ut på markedet og fange oppmerksomheten til kjøperen. Stylistene sørger også for å gjøre boligen mer attraktiv, slik at det blir større sjanser for budrunder og dermed større sjanser for at boligen går over takst.

Få profesjonell flyttehjelp når du flytter

En bolig som er stylet av profesjonelle blir som oftest solgt raskt da flere viser interesse. Dette gir også et positivt og godt førsteinntrykk av boligen, både på visning så vel som i annonsen.

Boligstyling kan benyttes både i større hus og mindre leiligheter, så vel som på fritidseiendommer og hytter. Her gjelder det bare å velge et byrå som kan tilby de møblene og den visjonen som passer for boligen og målgruppen.

Så snart boligen er solgt og du har funnet et nytt bosted hjelper vi deg med selve flyttingen til ditt nye hjem eller mellomlagring.

Vi flytter vi over hele Oslo Kommune som Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordstrand, Oslo sentrum, Helsfyr, Tveita, Sagene, St.hanshaugen, Stovner, Ullern og Østensjø.

Områder hvor vi jobber

Boligstyling Oslo Kommune og Viken: Abildsø, Aker Brygge, Alna, Ammerud, Bekkelaget, Bislett, Bjerke, Bjølsen, Bjørndal, Bjørnerud, Bygdøy, Bygdøy Alle, Bøler, Disen, Dælenenga, Ellingsrud, Enerhaugen, Ensjø, Etterstad, Fagerborg, Fredensborg, Frogner, Furuset, Gamle Oslo, Gaustad, Grefsen, Grorud, Grønland, Grünerløkka, Hammersborg, Hasle, Haugenstua, Hellerud, Holmenkollen, Holmlia, Homansbyen, Hovseter, Ila, Iladalen, Kampen, Kjelsås, Korsvoll, Lambertseter, Lilleaker, Lindeberg, Lindern, Linderud, Ljan, Løren, Majorstuen, Manglerud, Montebello, Mortensrud, Munkerud, Nordberg, Nordre Aker, Nordstrand, Nortvet, Nordseter, Nydalen, Oppsal, Oslo sentrum, Oslo Vest, Øst Øst, Oslo Nord, Oslo Syd, Prinsdal, Rodeløkka, Romsås, Røa, Sagene, Sandaker, Simensbråten, Sinsen, Skillebekk, Skullerud, Skøyen, Slemdal, Sofienberg, St.hanshaugen, Stovner, Teisen, Torshov, Trosterud, Tveita, Tåsen, Tøyen, Ullern, Ullernåsen, Ullevål, Ulven, Uranienborg, Veitvet, Vestly, Vestre Aker, Vinderen, Vålerenga, Årvoll, Økern, Østensjø