Dødsbo Oslo

Vi tilbyr flere tjenester for de som sitter igjen med et dødsbo i Oslo. Dette er en tung tid, og det kan føles vanskelig å måtte gå gjennom innbo, transport og nedvasking alene. Flyttebyrå Oslo kan hjelpe deg der du trenger det mest – enten det gjelder rydding, flyttevask eller transport av tunge møbler.

Etter flere års erfaring i bransjen, vet vi hvor vanskelig det kan være for de etterlatte å gå til verks på et dødsbo alene. Dette er boliger som gjerne ikke har blitt grundig rengjort på flere år, og det er mye søppel, avfall og eiendeler som må sorteres.

Vi tilbyr trygge, sikre og komfortable løsninger til etterlatte, slik at du får en profesjonell hjelp som også yter forståelse gjennom den vanskelige tiden. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller kartlegging av ditt behov.

Vi tømmer og rydder dødsbo

TJENESTER

N

Tømming dødsbo

N

Vask dødsbo

N

Lagring dødsbo

Slik arbeider vi med dødsbo i Oslo

Før vi kommer til boet,  kan du ta ut de delene av innboet og annet løsøre du ønsker å beholder. Etter avtale med deg, kan vi rydde og kjøre bort det resterende innboet. Når vi arbeider med dødsbo, sørger vi for å vise ekstra forståelse og utfører arbeidet rolig og profesjonelt.

Hvordan vi tømmer bolig under dødsbo, for innbo og løsøre, kommer an på hvilke ønsker de etterlatte har. Noen går gjennom eiendeler på egen hånd, og etterlater søppel og gamle møbler som skal bortkjøres. Andre tar kun med seg det de vil ta vare på, og ønsker at gjenværende innbo går til Fretex eller veldedighetsorganisasjoner. Vi hjelper deg med dette dersom det er ønskelig.

Vi tilbyr alltid fleksible løsninger. Er det enkelt gjenstander du ønsker å bli kvitt? Gamle, tunge møbler kan være vanskelig å fjerne på alene. Vi kan hjelpe med transport, vask, rydding eller en av delen.

Tømme dødsbo Oslo

Rengjøring av dødsbo

Etter at boligen er tømt og ryddet, tar vi oss av utvask av dødsbo og rengjøringsarbeidet. Våre eksperter innen rengjøring har lang erfaring med dødsbo. Det er ganske vanlig  at disse boligene ikke har blitt rengjort skikkelig på flere år. Vi stiller derfor ekstra høye krav til grundighet og presisjon.

Når vi vasker dødsbo, tar vi også hensyn til materialer, rengjøringsmetoder og valg av vaskemiddel. Med vår ekspertise kan du være trygg på at gulv, vegger, maling og andre overflater ikke blir skadet som følge av feil bruk av kjemikalier. Vi gjør vårt ytterste for å få boligen til å fremstå presentabel og tiltalende – hvilket er ekstra viktig dersom den skal selges videre.

Erfaringsmessig kan dødsbo by på flere utfordringer enn vanlige flyttevask. Røyklukt, inngrodd fettlag, tette avløp og ventiler er ikke uvanlig. Vi har teknikkene og kjemikaliene som tar hånd om disse problemene. Vi rengjør hele boligen fra vegger og tak, til skuffer og skap. Skal boligen leies ut eller selges videre, må det grundig skuring til verks.

Hvorfor få hjelp til dødsbo

Når noen dør, etterlater de seg vanligvis et hjem fullt av eiendeler og minner. Mens noen ganger kan arvinger ønske å ta vare på noen av disse eiendelene, er det ofte behov for å tømme og rydde ut dødsboet. Dette kan være en utfordrende og følelsesmessig krevende oppgave, men det er viktig å gjøre det grundig og riktig. Det kan være nyttig å lage en plan og sette opp en liste over oppgaver som må gjøres. Dette kan bidra til å strukturere arbeidet og redusere stresset.

Flyttebyrå Oslo har lang erfaring med håndtering av dødsbo i Oslo, og ofte går vi til verks etter at de etterlatte har forsøkt å gjøre jobben alene. Rydding og flyttevask av dødsbo er langt mer krevende enn hva mange ser for seg, særlig i en ellers tøff og vanskelig periode. Det er lettere fysisk og mentalt å få hjelp til å ferdigstille et dødsbo, og med vår ekspertise blir jobben raskt unnagjort.

Kontakt vårt flyttebyrå for å tømme et dødsbo

Du kan bruke vårt kontaktskjema for å sende oss en henvendelse og motta flyttetilbud innen 24 timer.

Når du får bistand fra et byrå fra et flyttebyrå, bør du alltid tenke trygghet og sikkerhet. Dette er ekstra viktig dersom du ønsker hjelp med et dødsbo. Vi er et helhetlig, men personlig flyttebyrå som setter dine ønsker og behov i fokus. Gjennom samarbeid og forståelse kan vi sikrer at du blir fornøyd med resultatet, og at jobben blir utført i et tempo du er komfortabel med. Vi utfører tømming, rengjøring og tilby mellomlagring i Oslo.

Ønsker du å få mer informasjon om våre tjenester vedrørende dødsbo? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi kan tilby støtte og hjelp, og kommer gjerne med forslag til hvordan du går videre med dødsboet. Våre løsninger er skreddersydde og vi tilbyr konkurransedyktige priser, profesjonalitet og presisjon.

 

Vi hjelper deg med å tømme dødsbo i hele Oslo Kommune og Viken.

Områder vi dekker

Dødsbo Oslo Kommune og Viken: Abildsø, Aker Brygge, Alna, Ammerud, Bekkelaget, Bislett, Bjerke, Bjølsen, Bjørndal, Bjørnerud, Bygdøy, Bygdøy Alle, Bøler, Disen, Dælenenga, Ellingsrud, Enerhaugen, Ensjø, Etterstad, Fagerborg, Fredensborg, Frogner, Furuset, Gamle Oslo, Gaustad, Grefsen, Grorud, Grønland, Grünerløkka, Hammersborg, Hasle, Haugenstua, Hellerud, Holmenkollen, Holmlia, Homansbyen, Hovseter, Ila, Iladalen, Kampen, Kjelsås, Korsvoll, Lambertseter, Lilleaker, Lindeberg, Lindern, Linderud, Ljan, Løren, Majorstuen, Manglerud, Montebello, Mortensrud, Munkerud, Nordberg, Nordre Aker, Nordstrand, Nortvet, Nordseter, Nydalen, Oppsal, Oslo sentrum, Oslo Vest, Øst Øst, Oslo Nord, Oslo Syd, Prinsdal, Rodeløkka, Romsås, Røa, Sagene, Sandaker, Simensbråten, Sinsen, Skillebekk, Skullerud, Skøyen, Slemdal, Sofienberg, St.hanshaugen, Stovner, Teisen, Torshov, Trosterud, Tveita, Tåsen, Tøyen, Ullern, Ullernåsen, Ullevål, Ulven, Uranienborg, Veitvet, Vestly, Vestre Aker, Vinderen, Vålerenga, Årvoll, Økern, Østensjø