Flytte kontor i Oslo

Det å flytte et helt kontor er et stort prosjekt. Flere ulike ting må tas i betrakting da det berører dere som bedrift, ansatte og eventuelle kunder. Det trengs nøye planlegging og god hjelp for å utføre flyttingen så smertefritt som mulig.

Ser dere for dere å ta neste steg med bedriften deres, men ikke helt vet hvordan dere praktisk skal gå frem? Ikke la flyttelogistikk komme i veien. Vi i flyttebyråoslo.no ordner flyttingen deres!

Flyttebyrå Oslo er et flyttebyrå som har lang erfaring med å flytte kontor for bedrifter på Østlandet. Vi ligger sentralt  til på Frogner i Oslo og bistår både private og offentlige firma med firmaflytting, møbelmontering og avfallshåndtering.

Flytte kontor i Oslo

Flytte for bedrifter i Oslo

Til å begynne med er det viktig å klargjøre en detaljert plan. Planlegging er nøkkelen til en enkel og smidig flytting, spesielt når det dreier seg om en hel bedrift. Å flytte et kontor fra et lokale til et annet skiller seg fra privatflytting. Man vil at flyttingen skal være så smertefri som mulig og berøre personell, kunder og daglige gjøremål så lite som er mulig. Husk å se over om avtaler må sies opp eller fornyes, pluss forsikring og leiekontrakter for gamle og nye lokaler. Når listen over ting dere må tenke på blir lengre og lengre er det et flyttebyrå som kan bli deres redning!

Kontorflytting skiller seg også fra privatflytting når det gjelder hvilke gjenstander som skal flyttes. Det er ofte behov for flere personer og løft da det kan være tunge møbler – som skrivebord og kontorsstoler. I flere tilfeller kan det også være behov for å flytte spesialartikler som brann- eller sikkerhetsskap. Igjen trengs det nøye planlegging for når og hvordan ting skal gjøres. Et flyttebyrå kan hjelpe deg med dette. De bistår gjerne med den kunnskap de har fra mange år i bransjen.

Et tips er å starte i god tid med planlegging. For å gjøre flyttejobben enklere kan dere begynne å sortere og rydde som noe av det første steget. Da får dere unna litt og litt og flyttingen går smidigere.

Kontorflytting Oslo – profesjonell løsning

Fordi dere har mye å gjøre, ønsker vi å hjelpe med det vi kan. Vi stiller opp med kunnskap fra mange år i bransjen og utfører kontorflytting, omrokeringer og interflytting innad bedrifter i Oslo og Viken. Vi har flere avtaler med fornøyde bedrifter som bruker våre tjenester fast.

Pris

Prisen for å flytte kontor i Oslo er avhengig av størrelse, mengde og distanse. For å vite prisen for deres kontorflytting er det bare å sende in en helt uforpliktende prisforespørsel på vår nettside. Etter en befaring kan vi også tilby en fastpris på flytting.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi tilbyr en rekke flyttetjenester for kontorflytting i Oslo:

  • Flytting til deres nye lokaler
  • Rådgivning og flytteledelse
  • Interne omrokeringer, internflytting
  • Møbelmontering
  • Korttids- eller langtidslager
  • Bære- og ryddeoppgaver
  • Transporttjenester
  • Utleie av personell
  • Transport av arkivskap og safer

I tillegg til disse flyttetjenestene tilbyr vi lagringsmuligheter, montasje av nye kontormøbler, interiørveiledning, tungtransport og pakketjenester. Alt tilpasset deres behov for en trygg og sikker flytteprosess. For å minimere nedetiden og bevare driften flytter vi gjerne på ettermiddager og helgene.

Ta kontakt med oss for befaring, helt uten kostnad.