Flyttebyrå Lillestrøm

Flyttebyrå Lillestrøm. Vi tilbyr flytting, flyttevask og mellomlagring i Lillestrøm og omegn.

✔ Konkurransedyktige priser
✔ Lang erfaring
✔ Fornøyde kunder
✔ Totalleverandør av flyttetjenester

Flyttebyrå Oslo hjelper deg med privatflytting, kontorflytting og andre relevante flyttetjenester for en trygg og stressfri flytteprosess. Totalleverandør av flytting i og rundt Lillestrøm.
Kontakt oss for et helt uforpliktende flyttetilbud.

 

Flyttebyrå Lillestrøm

Ditt flyttebyrå Lillestrøm

Dagen har kommet, du har endelig kjøpt deg drømmeboligen og du skal flytte ut av hybelen der du har samlet sammen et hav av eiendeler. Nå skal det pakkes og flyttes over til ditt nye hjem. Du er kanskje travel student, eller har fulltidsjobb og et barn på hver arm på fritiden. Uansett livssituasjon og økonomisk status er selve flyttejobben den samme. Det er stressende, tidskrevende, økonomisk belastende og ofte vanskelig. Duppeditter som skal pakkes ned i pappesker, det er glass og tallerkener som skal pakkes forsvarlig inn i bobleplast og papir, sofaer og spisebord som ikke passer gjennom dørkarmen, og det er mange kjøreturer frem og tilbake mellom gammel og ny bolig.

I tillegg er det fri fra jobben, det er balansen mellom effektiv flytting og pauser, det er å bære tunge ting mens man skal unngå å ødelegge ryggen, og det er tankene om hva som er mest viktig å flytte med seg og hvor man skal sove hvis man ikke rekker alt på en dag.

Flyttehjelp Lillestrøm Kommune

Flyttebyrå Oslo er her for å hjelpe deg i denne tiden, for å minske stresset ditt, for å la deg ha kontroll på oppgaven mens andre utfører de harde og tunge løftene. Vi tilbyr flytteservice for både private og bedrifter som skal flytte til Lillestrøm, fra Lillestrøm eller bare lokalt i kommunen. Alt fra å flytte fra bolig til bolig, kontorutstyr eller lagring av møbler. Jobber for privat, bedrifter, eiendomsmeglere i Lillestrøm og entreprenører.

✔ Flytting for privatkunder
Kontorflytting
✔ Visningsvask og flyttevask
Mellomlagring
✔ Bærehjelp / flyttemannskap
✔ Søppelkjøring / håndtering av avfall
Tømming av dødsbo

Trenger du flytteutstyr og emballasje til nedpakking? Vi selger flyttemateriell som pappesker, pakketeip, bobleplast, garderobeesker og pakkepapir. Vi kan også hjelpe deg med å pakke ned, emballere artikler, møbler og flyttegods. Bæring av flytteesker og møbler gjennom trange ganger, ned trapper og inn i flyttebilen.

Ønsker du å vite mer om våre renholdstjenester når du flytter kan du lese mer om flyttevask i Lillestrøm.

Områder hvor vi jobber

Flyttetjenester lokalt i Lillestrøm. Hovedsakelig flytter vi i Oslo og Viken men kan også gjøre flyttinger til andre byer som Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Flyttebyråoslo.no utfører flyttetjenester lokalt i Lillestrøm området: Blaker, Fetsund, Frogner, Gan, Kjeller, Leirsund, Lindeberg, Lundermoen, Lørenfallet, Skedsmokorset, Skjetten, Sørumsand, Strømmen, Østersund.

Hva koster flyttebyrå Lillestrøm

Totalsummen vil naturligvis avhenge av hvor mye du trenger hjelp til, hvor mange ting som skal pakkes og flyttes, hvor mye materiell som trengs, og hvor langt du skal flytte. Faktorer som spiller inn er hvor mange flyttefolk som trengs, hvilke flyttetjenester du trenger byrået til, og når på året du flytter. Prisen kan ofte styres av etterspørselen, og i høysesongen for flytting kan prisene ofte være høyere enn i lavsesongen. Flyttebyråoslo.no tilbyr komplette flyttetjenester til konkurransedyktige priser. Våre timepriser ligger fra 1500,- for 2 mann og flyttebil.

Om Lillestrøm

Du kan lese mer om Lillestrøm og bli kjent med byen på kommunens nettsider.