Flyttebyrå Lysaker

Har du nylig kjøpt leilighet? Eller skal bedriften deres flytte til nye lokaler?

Skal du flytte innad, ut eller inn av Lysaker og trenger hjelp av et flyttefirma? Da vil vi i Intro Flyttebyrå stille opp for deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Intro Flyttebyrå utfører profesjonell flytteservice i Oslo og Viken. Vi tilbyr en komplett løsning av hele flytteprosessen, fra planlegging til selve flyttingen. Hvis ønskelig, kan dere benytte dere av deler av tilbudet vårt. Med våre kompetente flyttekonsulenter vil vi gi deg på flyttefoten en god flytteopplevelse ved å skreddersy en flyttepakke tilpasset deg.

 
Flyttebyrå Lysaker

Flyttebyrå Lysaker

Vi tilbyr våre tjenester for deg som flytter privat eller med bedrift og kontor. For deg som flytter privat tar Intro Flyttebyrå Oslo AS på seg oppdrag som inkluderer nedpakking av gjenstander, transportering til ny bolig eller lager, bæring og løfting av møbler og flytteesker. Vårt flyttebyrå hjelper deg med å flytte fra, til eller innad på Lysaker. For å få en smidig flytting er et tips å sørge for at gjenstander og møbler er riktig nedpakket eller med riktig emballasje for å unngå at ting knuser. (gå til flyttemateriell og les mer om hva vi kan tilby av pakkeutstyr)
 
Når man flytter er det ikke bare ting som skal gjøres før eller under selve flyttingen. Husk at du eller dere må legge av tid til å vaske det hus, eller kontor dere skal overlevere. Flyttevask skal utføres nøye så de nye eierne ikke trenger å vaske det første de gjører. Kontakte oss for å planlegge flyttevasken din.
 

Bedrift- og kontorflytting

I tillegg til de nevnte tjenestene våre så tilbyr vi flytteservice tilpasset deg eller dere som skal flytte med bedriften eller kontoret deres. Uansett hvis det er et lite eller stort kontor, skiller det seg fra å flytte privat. Det er som regel tungere møbler, som kontorsstoler og pulter som innebærer mer løfting og behov for flere personer som kan uføre jobben. Vi stiller opp med mannskap, bæring og transportering av interiør og møbler. Det er også mulig å bruke oss for å transportere arkivskap, safer og brannskap.
 
Intro Flyttebyrå utfører kontorflytting på Lysaker, inkludert flytteanalyse, møbelmontering, utleie av transport og personell. Dessuten har vi god kunnskap om omrokeringer, interflytting innad bedrifter og vi har samarbeid med interiørarkitekter som hjelper deres bedrift med interiørveiledning. Vi har avtaler med flere bedrifter som bruker våre tjenester fast, så som bedrifter, organisasjoner og statlige foretak.
 

Effektiv flytteprosess

For at du eller dere som flytter skal få en så god flytteopplevelse som mulig hjelper det om flyttingen utføres på en så effektiv måte som mulig. Hvis du tar hjelp av et flyttefirma, vil de bistå deg med tips, planlegging og utføre selve flyttingen. Dette frigjør tid til deg å gjøre annet som du trenger å gjøre ved siden av flyttingen, men det gjør det også lettere for deg å sette av tid til å ordne med annet enn det praktiske. Sjekk hvis du eller dere må endre forsikring, si opp eller fornye avtaler. (Les gjerne denne annonsen over hva du bør huske ved flytting.) Dette gjør at du vil være godt forberedt når flyttedagen kommer.
 
Vårt flyttefirma kan tilby deg som flytter i Lysaker en trygg og effektiv flytteløsning. Med mange års erfaring har personellet vårt god kunnskap om hvordan flytting best utføres, noen som gjør at vi kan tilby konkurransedyktige priser for våre kunder.
 
Klikk deg inn på vårt flytteskjema for å booke en befaring, helt gratis. Send oss gjerne en forespørsel så sender vi et uforpliktende pristilbud tilbake.