Flyttebyrå studentrabatt

Skal du flytte til Oslo for å begynne å studere på ditt drømmestudie? Eller skal du flytte til en ny bydel i Oslo? Lurer du på hvordan du som student, med begrenset budsjett og tid, skal gjøre dette på best vis? Les denne artikkelen for å få tips til en så rimelig, enkel og tidseffektiv flytting som mulig!

Å flytte er noe som alle kan få til, men hvis det er første gang kan man undervurdere flytteprosessen. Det tar oftest litt lengre tid enn det man tror, men er man godt forberedt og vet hva det innebærer, skal det gå veldig bra. Har du et lite flyttelass kan det være et rimelig alternativ å leie kun en flyttebil og gjøre flyttingen på egenhånd. Trenger du profesjonell flyttehjelp tilbyr vi 10% studentrabatt på våre flyttetjenester.

Flyttebyrå studentrabatt

Studentflytting

Når du vet hvor du skal flytte, og når, er det første du bør gjøre å planlegge hva som skal foretas. De fleste studenter må forholde seg til en begrenset økonomi, men når du har oversikt ser du kjapt hva du trenger å legge penger på og hvilke deler du kan stramme inn på. Etter hvert skal du pakke ned tingene dine. Sørg for at du har riktig flyttemateriell. Spør noen du kjenner som nylig flyttet om de har noen flytteesker til overs før du kjøper nytt. Når det kommer til selve flyttingen, ønsker de fleste at det går raskt og effektivt. Du trenger en hjelpende hånd, men det er ikke alltid sikkert venner eller familie har mulighet. Da trenger du som student et flyttebyrå med rimelig flyttehjelp og priser.

Er det mulig å bruke flyttebyrå som student

Som student er det som regel ikke stort budsjett til overs. Flyttebyrå høres kanskje dyrt ut, men å flytte på egen hånd kan også bli en dyr affære. Flyttebyrå Oslo tilbyr rimelige priser for deg som student og gir deg 10% i studentrabatt. Vi mener det skal være mulig å få god service til overkommelig pris, da vi vet at det er mye å tenke på ved flytting som student.

Hvis du ikke ønsker å benytte deg av total flytteservice, kan du også benytte deg av deler av de mange flyttetjenester vi tilbyr. For eksempel er å eie en bil ikke alltid en prioritet for studenter, og da kan heller leie en flyttebil med sjåfør hos oss.

Vi tilbyr også utleie av minilager eller lagercontainere. Hvis du skal flytte utenlands på utveksling eller dra hjem over sommeren, er dette et bra alternativ for deg. Du kan beholde tingene dine sentralt i Oslo.

Husk! Hvis du skal endre adresse, ikke glem at du må gjøre dette i god tid, les mer om flyttemelding. Husk også å se over så du har riktig forsikring som dekker dine ting i boligen ved flytting. Mot nye eventyr i Oslo!