Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo. Vårt flyttebyrå bistår med din flytting. Det er mange ledd i en flytteprosess, og det tar ofte lengre tid enn hva de fleste ser for seg. Du skal pakke, transportere, bære, kjøre bort søppel og ikke minst vaske. Men med vår flyttehjelp vil flyttingen skje effektivt, trygt og profesjonelt.

Vi bistår med flyttetjenester i hele Oslo – fra leiligheter, boliger og villaer. Våre ansatte er profesjonelle, har langt erfaring og kompetanse innen flytteledelse. Gi deg selv en pust i pakken, og la oss håndtere det tyngre arbeidet.

Flyttehjelp Oslo

Våre tjenester

Vi tilbyr flyttehjelp og tjenester til bedrifter og privatpersoner. Trenger du hjelp til å pakke ned flyttelasset i den gamle boligen? Våre ansatte er trent opp til å pakke eiendeler og møbler på en effektiv og trygg måte. Dette vil spare deg mye tid i en ellers hektisk periode.

Vårt flyttefirma i Oslo også ta oss av bortkjøring av søppel. Under flytting vil det alltid oppstå avfall, søppel og annet skrot. Kanskje har du mer liggende enn du var klar over? Vi sørger for å kjøre avfallet bort til en passende miljøstasjon, slik at du har én mindre ting å tenke på.

Flyttevask er et av de viktigste leddene i en flytteprosess, men likevel blir dette ofte nedprioritert. Det tar tid å rengjøre boligen fra tak til gulv. Nå må du vaske deler av boligen du kanskje aldri har vasket før, men vi kan også hjelpe deg her. Når du har sagt farvel til den gamle adressen, tar vi oss av vasking, rengjøring og gjør den presentabel for de nye innflytterne.

Vi hjelper selvfølgelig også med transport og bæring av flyttegodset. Her velger du selv om du vil ha hjelp til alt, eller kanskje bare de tyngste møblene. Vi tar på oss enhver jobb, fra leilighet, enmannsboliger og villaer. Vi bistår også hvis du trenger å leie et minilager og kan hjelpe deg med tømming, rydding og vasking av dødsbo.

Flyttehjelp i Oslo

Fordeler med flyttehjelp i Oslo

Det finnes mange myter om flyttehjelp i Oslo og flyttebyråer. Den mest vanlige antakelsen er at det koster mye, men dette stemmer nødvendigvis ikke. Vi er et komplett flyttebyrå og tilbyr fleksible tjenester. Dette betyr at vi hjelper deg med både mindre og større deler av prosessen. Har du et stramt budsjett? La oss hjelpe deg med det tyngste.

De aller fleste opplever at flyttehjelp faktisk er penge besparende. Har du et stort hus, kjeller og loft? Mange må ta seg fri flere dager for tømme huset, kjøre søppel og pakke ned – og dette er kun de første stegene i prosessen. Med flyttehjelp trenger du ikke å ta deg fri og du unngår at eiendeler blir skadet i transport grunnet feilplassering.

Flyttehjelp Oslo

Effektiv og profesjonell flyttehjelp

Selv om flytting er en påkjenning, kan vi hjelpe deg gjøre flyttingen hyggeligere og mer bekvemmelig. Med vår hjelp vil flyttingen skje effektivt, raskt, trygt og profesjonelt. Vi er stolt av vår lange erfaring i bransjen og de smarte tjenestene vi tilbyr. Profesjonalitet er viktig for oss, og vi sørger alltid for å gjennomføre flyttingen på en skånsom måte. Dette beskytter flyttegodset og gir deg én mindre bekymring i den hektiske overgangen.

Alle familier har forskjellige behov når det kommer til flytting, og vi sørger for å tilpasse tjenestene våre slik at du får hjelp med akkurat det du trenger. Ønsker du å spare tid, penger og kun forholde deg til en leverandør? Da er vi den rette flyttehjelpen for deg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat, vi ser frem til å hjelpe deg inn i din nye bolig.

Våre ansatte er godt trent og jobber daglig med å pakke og transportere tyngre møbler og eiendeler. Vi kan de sikre pakke-teknikkene og bruker kun materiale som sørger for trygg transport. Du vil få en bedre oversikt når du skal pakke ut alt i din nye bolig, og du slipper uhyggelig overraskelser. For trygg frakt fra A til B, er flyttehjelp den beste løsningen.

Vi opplever at våre kunder setter stor pris på hvor effektivt og bekvemmelig flyttingen blir med profesjonell hjelp. Å flytte er en påkjenning, både fysisk og mentalt. Med god hjelp på veien blir prosessen mer håndterbar og raskere overstått. Start det nye kapittelet i livet på en god fot, og bruk tiden din på å gjøre det nye hjemmet til ditt eget. Vi tar oss av det praktiske. I tillegg har vi konkurransedyktige priser på våre tjenester.

Rimelig flyttehjelp Oslo

Når du velger vår flyttehjelp, kan du være trygg på at du samarbeider med profesjonelle og erfarne fagfolk. Fra den første kontakten til flyttingen er fullført, streber vi etter å levere tjenester av høyeste standard. Vi tilbyr rimelig flyttehjelp i Oslo, enten du skal flytte privat, trenger hjelp med mellomlagring eller å tømme et dødsbo.

Erfaring som utgjør en forskjell

Med mange års erfaring i bransjen har vårt flyttebyrå opparbeidet seg verdifull innsikt og kompetanse. Vi har håndtert utallige flytter, både for privatpersoner og bedrifter, og vi vet hvordan vi skal takle ulike utfordringer som kan oppstå underveis. Vår erfaring gjør oss i stand til å tilby deg den beste løsningen for din spesifikke flyttehjelp. Vi setter alltid kundetilfredshet først. Vårt hyggelige flyttemedarbeidere er her for å lytte til dine behov og bekymringer, og vi vil sørge for å imøtekomme dine forventninger på best mulig måte. Gjennom vår effektive kommunikasjon og personlige tilnærming ønsker vi å gi deg den beste flytteopplevelsen som gjør at du føler deg fornøyd og trygg gjennom hele prosessen.

FAQ | Spørsmål og svar

Hvor tidlig må jeg bestille flyttebyrå?
Vi anbefaler at du gjør en reservasjon så fort du har bestemt deg for flyttedato, helst ca. 14 dager før.

Flytter dere alt?
Ja, i utgangspunktet flytter vi all normal innbo som finnes i et hjem. Vi flytter også spesialgods som tunge gjenstander og maskiner for bedrifter. Ring oss gjerne hvis du har noen spørsmål eller er usikker på noe før bestilling.

Trenger jeg å være til stede?
Det trenger du ikke. Men det er fint om du er tilstede når vi ankommer slik at vi sammen kan gå gjennom flyttegodset du ønsker å flytte og eventuelt om det er møbler eller enkelt gjenstander som ikke skal være med til ny adresse.

Hva gjør jeg hvis flyttelasset mitt er større enn jeg trodde?
Etter mange år i bransjen er vi vant med og har forståelse for at det er vanskelig å estimere volum for flyttegodset. Har du mer enn det du i utgangspunktet trodde kan vi kjøre flere turer.

Kan jeg flytte på ettermiddagen eller i helgen?
Ja, vi kan utføre flytting både ettermiddag og i helger. Våre åpningstider er alle hverdager fra 08.00 til 20.00 mens i helgene holder vi åpent fra 09.00 til 18.00. Vi sluttfører alltid oppdrag til de er ferdig og jobber også etter arbeidstid der det er nødvendig. Epost henvendelser besvares normalt i løpet av en arbeidsdag.

Kan jeg avbestille flyttingen?
Ja, du kan avbestille flyttingen senest en uke før avtalt dato. Ved avbestilling senere enn dette betaler du et gebyr tilsvarende 3 timer på angitt timesats eller 50% av avtalt fastpris.

Kan dere kjøre bort avfall?
Ja, vi kan kjøre bort avfall til miljøstasjon etter avtale. Vi tilbyr henting og bortkjøring av møbler, søppel og hageavfall. For bedrifter kjører vi bort kontormøbler, kontorutstyr m.m.

Kan dere demontere og montere møbler?
Ja, ønsker du hjelp til montasje kan du gi oss beskjed om dette på forhånd og vi er behjelpelig med demontering av møbler og montering.

Hva med forsikring?
Vi har gods- og ansvarsforsikring. Flytteforsikring må bestilles gjennom innboforsikringen. Merk at hvis du pakker ned selv er ikke flyttebyrået ansvarlig for skader som skyldes for dårlig eller ikke forsvarlig nedpakking.

Hva koster flytting?
Priser på våre tjenester avhenger av flyttelassets størrelse, volum og hvor langt det skal flyttes, samt om du velger oss for å pakke, vaske ned etc. For det meste jobber vi med timepriser men er det et begrenset flyttelass kan du kontakte oss så prøver vi  å gi en cirka pris.