Flyttehjelp priser

Du som er på flyttefot, lurer kanskje på om du skal leie inn et flyttebyrå? Da er det fint å vite hva man kan forvente seg å betalade for denne tjenesten. Også hva den inkluderer. Priser på flyttehjelp, hva koster det å flytte med et flyttebyrå i Oslo?

Prisen for å bruke et flyttefirma er veldig varierende. Det skiller seg fra tilfelle til tilfelle, størrelse på flyttejobb, hvor langt og hvor mye som skal flyttes. De fleste flyttefirmaer utfører oppdrag basert på timespris. Prisene skiller seg noe mellom ulike flyttefirmaer. Vi opererer med markedspriser på flyttetjenester.

  • 2 mann/ med flyttebil, 16-20 kubikk: ca 1500-1600 kr/time.
  • 3 mann/ med flyttebil, 16-20 kubikk: ca 1900-2300 kr/time.

Det kan være mulig å få flyttetilbud om fastpris etter avtale mellom flyttebyrå og kunde. Dette kan vi tilbyr etter at vi har gjort en befaring. Ved normale bolig til bolig flyttinger internt i Oslo jobber vi stort sett med timepriser.

Hva koster flyttehjelp i Oslo

Planlegger du å flytte har du kanskje behov for flyttehjelp. Vårt flyttebyrå hjelper deg med alt av flyttetjenester, enten det er en privat flytting eller flytting av kontor. Hva det koster å bruke våre flyttetjenester er vanskelig å estimere konkret da flyttejobbene er forskjellige og enkelte oppdrag kan være mer omfattende enn andre. I tillegg vil størrelsen på flyttelasset og hvor du flytter i fra og til også kunne påvirke den endelige flytteprisen. Derfor jobber vi stort sett med timepriser innad i Oslo Kommune og den totale kostnaden kommer an på tidsbruken på flyttejobben.

For å gi en idé om vanlige priser og hva flyttekostnadene kanskje ender på har vi laget noen omtrentlige eksempler. Det er imidlertidig veldig vanskelig å si hvor mye flyttehjelp koster da dette vil påvirkes av mange ulike faktorer.

  • Flyttehjelp med 2 mann og flyttebil på 20 kubikk i 3 timer koster mellom 6.000 og 7.000 kroner
  • Flytting med 2 mann og flyttebil på 20 kubikk i 8 timer (en vanlig arbeidsdag) koster mellom 12.500 og 14.000 kroner
  • Flyttehjelp med 3 mann og flyttebil på 20 kubikk i 3 timer koster mellom 7.500 og 8.500 kroner
  • Flytting med 3 mann og flyttebil på 20 kubikk i 8 timer (en vanlig arbeidsdag) koster mellom 18.000 og 19.000 kroner

Kostnader for flytting

Flytting kan være en betydelig økonomisk investering, og som kunde er det viktig å forstå hvordan priser blir fastsatt. Hos vårt flyttebyrå, som betjener hele Oslo og Viken-området, inkludert Asker og Bærum, Langhus, Ski, Kolbotn, Lillestrøm, og Lørenskog, er vi dedikerte til å tilby transparente og rettferdige priser. Vi har etablert oss som en pålitelig partner for offentlige instanser, spesielt flyttehjelp via NAV-kontorer, over hele Østlandet. Vår spesialitet i å tilby flyttetjenester med NAV-garanti har ikke bare styrket vår posisjon i bransjen, men også understreket vår forpliktelse til å tjene samfunnet.

Ved å velge oss, kan du være sikker på at du får en pålitelig og profesjonell tjeneste til en konkurransedyktig pris. Vår erfaring og kunnskap om lokalområdet, kombinert med vår forpliktelse til kundetilfredshet, gjør oss til et foretrukket valg for flytting i Oslo og Viken.