Flyttemateriell

Leter du etter flyttemateriell og flytteesker til nedpakking ved flytting?

Det å pakke ned et helt hjem er tidkrevende og viktig for å gjennomføre en smidig og effektiv flytteprosess. Vi selger flyttemateriell og flytteutstyr som du trenger til nedpakking når du skal flytte. Flyttemateriell leveres til både private og bedrifter.

Ønsker du at vi skal pakke ned før vi flytter kan du ta kontakt med oss. Er det en større flyttejobb kommer vi gjerne på befaring. Det er gratis og uforpliktende. Vi pakker ned alt fra innbo og flyttegods for privatkunder. Bedrifter, kontorutstyr og arbeidsplasser. Våre flyttetjenester utføres i Oslo og Viken.

Hvis du vil gjøre pakkejobben selv kan du ta kontakt med oss for levering av emballasje, flyttemateriell og utstyr for en trygg og sikker pakking.

 

Flyttemateriell

Ulike typer flyttemateriell

– Flytteesker
– Flytteesker til bøker (bokesker)
Garderobeesker
– Bobleplast
– Emballasje
– Strekkfilm
– Pakkepapir og silkepapir
– Kantbeskytter til bilder
Sofatrekk
– Madrasstrekk

Bestill flyttemateriell hos oss

Er du usikker på hva du trenger av flyttemateriell kan du ta kontakt med oss. Basert på størrelsen av din bolig leverer vi estimert flyttemateriell og kan sende ny levering e.a. ved behov. Flyttemateriell som ikke benyttes kan vi ta tilbake dagen vi flytter.

Pakkepapir
Pakkepapir/silkepapir for å pakke inn skjøre gjenstander som kjøkkenutstyr, glass og andre gjenstander. Du kan også bruke eget pakkepapir men vi anbefaler ikke avispapir da det kan gi trykksverte på glass og porselen. Pakkepapir selges i pakker a 150 ark eller a 500 ark.

Flytteesker
Solide flytteesker med god kvalitet i ulike størrelser. Flytteeskene har håndtak og er selvlukkende. Vi kan også levere bokesker som er litt mindre i størrelse enn vanlige flytteesker.

Garderobeesker
Mange pakker klær i poser og sekker og det fungerer også helt fint. Mer praktisk er det å bruke garderobeesker til klær som henger slik at de ikke rynker og du slipper å stryke de på nytt. En garderobeeske er en høy eske som har en metall stang i midten der du kan henge klærne.

Bobleplast og emballasje
Bobleplast er fint for å beskytte lett knuselige gjenstander og beskytter mot støtskader. Vi benytter også bobleplast for å forhindre mot riper og skader under transport.

Flyttebutikk
Vi har ingen fysisk flyttebutikk/nettbutikk men kan levere flyttemateriell til kunder i Oslo (mot et tillegg i prisen for transport) eller det kan hentes etter avtale. Vårt flyttebyrå i Oslo hjelper deg med profesjonelle flyttetjenester til konkurransedyktige priser.

Garderobeesker