Flytteesker

Flytteesker og flyttemateriell. Det finnes flere ulike typer flytteesker. For å vite hva du trenger og hvor mye, er det lurt å se over hva det er som skal pakkes ned. Å få en oversikt gjør også at du får sjansen til å kvitte deg med ting du ikke trenger, som enten kan selges, gis bort eller kastes. Husk å starte denne prosessen i tide, da det som regel tar lengre tid å flytte enn det man tror.

Det er vanligst å benytte flytteesker i papp. De finnes i ulike størrelser og er bra til å pakke alle typer gjenstander. De er enkle å ta vare på etter bruk og kan derfor gjenbrukes. De er gode å stable oppå hverandre ved transportering og ved lagring.

Mål på flytteesker:

  1. Små flytteesker 38x38x38
  2. Store flytteesker 38x38x58
Flytteesker

Flytteesker til flytting

Ved lagring, finnes det noen ting som kan være bra å pakke i lufttette esker. Da kan du benytte deg av plastesker som er tette og kan stenges med lokk. Dette kan for eksempel være sko, klær eller andre tekstiler. Disse kan du også bruke for å pakke skjøre ting.

Hvordan vet man hvor mange flytteesker man trenger? Det er selvfølgelig forskjell om du skal flytte fra hus, kontor eller studentleilighet. Disse tipsene kan forhåpentligvis hjelpe deg:

  • Se over hva du ønsker å beholde og ikke. Det sparer deg både for tid og penger når selve flyttedagen kommer.
  • Se til å ha riktig materiale for å pakke inn porselen, kjøkkenutstyr, elektronikk osv.
  • Forsøk å bruke samme type flytteesker, sa langt det er mulig. Enklere å stable, oppbevare og transportere!
  • Kjøp flytteesker av god kvalitet, enten de er i papp eller plast.

Pakking og transportering

Når alt er pakket ned skal selve flyttingen utføres. Da er det som regel ønsket at det skal gå så raskt og enkelt som mulig. Enten du skal flytte på egen hånd eller få hjelp av et flyttefirma, bør du vite hvordan eskene med tingene dine skal transporteres. En fordel er hvis du bruker samme type esker, da de er enkle å stable oppå hverandre. Men, hvis dette skal være mulig, og du skal slippe for mange esker å transportere, bør du pakke smart. Bruk mindre esker for tunge gjenstander, som bøker, tallerkener og glass. Bruk pakkepapir for å pakke in disse skjøre tingene for å unngå at de knuses.

Flyttebyrå Oslo tilbyr en total flytteløsning, men kan også ta for seg deler av flytteprosessen. Vi bistår med alt fra nedpakking, flyttehjelp, flyttevask og mellomlagring i Oslo og Viken.