Flytteservice Oslo

Har du nylig kjøpt deg bolig i Oslo, leilighet, hus eller kanskje hytte? Skal du flytte i Oslo eller Viken? Vårt flyttefirma utfører jobben for deg. Uansett om du skal flytte til privat eller det er en bedrift som skal bytte kontorlokaler.

De som har flyttet før vet at det kreves en del planlegging for å gjennomføre et flytting. Det er flere ting å tenke på samtidig. Hvor mange flytteesker trenger man? Hvordan skal møblene transporteres fra den gamle til den nye boligen min? Hva om man trenger ekstra plass til å oppbevare ting på? Du kommer langt med nøye planlegging og det går fint å flytte på egenhånd. Likevel kan det spare deg tid, penger og ikke minst stress hvis du får litt ekstra hjelp. Vårt flyttebyrå vil stille opp og gjøre din flytteprosess så smertefri som mulig.

Flytteservice Oslo

Flytteservice

Flyttebyrå Oslo har med sine mange år i bransjen opparbeidet seg god erfaring med alt som inngår i en flytteprosess. Vi tilbyr en totalløsning der våre flyttekonsulenter vil hjelpe deg med å planlegge gjennomføringen av flyttingen fra start til slutt. Hvis ønskelig skreddersyr vi gjerne en flyttepakke tilpasset behovet ditt.

Det er alltid uforutsette ting som skjer når du flytter. Derfor er god planlegging nøkkelen til en enklere prosess. Da finner du også raskt ut hva du ønsker at flyttefirmaet skal gjøre for deg.

Dette er eksempler på hva vårt flyttebyrå kan hjelpe deg.

Flyttevask

Når du har flyttet ut alle tingene fra boligen din er det en ting som gjenstår, nemlig flyttevask. Vi tilbyr total flyttevask med nøye gjennomføring som garanterer at både dere og de nye eierne blir fornøyde. Vi tar oss av utvask og flyttevask for din bolig. Med lang og trygg kompetanse kan vi hjelpe deg til en fornuftig pris.

Mellomlagring

Iblant faller ikke flyttedag og overtakelse på samme dag og da kan det være nødvendig å oppbevare gjenstandene dine på et annet sted. Uansett om det dere trenger er mellomlagring under en begrenset tidsramme eller langvarig lagring. Flyttebyrået vårt samarbeider med lagerutleiere som tilbyr minilager og lagercontainere i Oslo og Viken.

Vi har fokus på høy kvalitet og sikkerhet slik at du kan være sikker på at tingene dine forflyttes til din nye bolig eller lager på trygt vis. Mange års erfaring har resultert i god kunnskap om hvordan møbler og gjenstander best transporteres for å unngå skader. Dette inkluderer selvfølgelig bæring!

Privat og bedriftsflytting

Å leie inn et flyttefirma er ikke bare mulig for deg som flytter privat, det gjelder også for bedrifter og kontor som ønsker hjelp. Flyttebyrå utfører blant annet kontorflytting, omrokeringer og internflyttinger innad bedrifter i Oslo og Viken. Vi har flere avtaler med fornøyde bedrifter som bruker våre tjenester fast.

Neste gang du er på flyttefot i Oslo, ikke nøl med å ta hjelp av et flyttefirma. Du trenger ikke å bekymre deg, vårt flyttepersonell har lang erfaring og gjør sitt ytterste for å gi deg en hyggelig flytteopplevelse.