Flyttetjenester for pensjonister

Flyttetjenester for pensjonister i Oslo og Viken. Flytting er noe de fleste gjør flere ganger i livet. Andre kanskje ikke like ofte. De som har flyttet før, vet at det er krevende – både fysisk og tidsmessig. Når det handler om det fysiske er det dessverre ikke noe som blir enklere med årene. Når barn og barnebarn ikke lenger trenger barnevakt og du som pensjonist kanskje ønsker å flytte til en mindre bolig, kan det være fint med litt ekstra hjelp.

Pakking, lagring og flyttevask

For alle som flytter kan det være mye å tenke på. Det trenger verken å være enklere eller vanskeligere bare fordi man er pensjonist. Dog, er flytting en tung jobb og å oppsøke hjelp er aldri feil

Flyttetjenester for pensjonister

Komplette flyttetjenester

Et flyttefirma kan hjelpe deg med alt du trenger av flytteservice. Flyttebyrå Oslo kan tilby en komplett løsning der du får hjelp med alt fra start til slutt. Om ønskelig kan dere benytte dere av deler av flyttetjenestene vi har. Vi kan bistå med pakking av gjenstandene dine, men også med innkjøp av emballasje (bobleplast, bølgepapp, teip og flytteesker). Vi tar oss av alt av transportering, bæring og tunge løft til din nye bolig eller eksternt lager.

Hvis du finner ut av at du trenger å leie ett lager for mellomlager, kan vi ordne dette for deg. For eksempel om det er noen dager mellom datoen da du skal forlate din gamle bolig til du skal ta over den nye. Eller kanskje du trenger en ekstra bod fremover. Vi samarbeider med OK minilager som tilbyr lagercontainere eller minilager i Oslo og Akershus. Vi setter deg gjerne i kontakt med disse og hjelper deg å ordne lager.

Siden vi tilbyr en helhetsløsning, vil vi også ha mulighet å utføre flyttevask for deg eller dere. Under selve flyttingen kan vi også ta oss av rydding av avfallshåndtering.

Pris og booking

Hva koster det egentlig å bruke et flyttefirma?

Prisen er avhengig av mengde, distanse og hvor mye du skal flytte. Tillegg kan oppstå hvis det er ekstra tunge last, for eksempel ved pianoflytting. Det beste er å kontakte det flyttefirmaet du ønsker å få hjelp av. Dere kan sende inn en uforpliktende forespørsel på nettsiden.

Husk å booke flyttebyrå i tide for å sikre at de kan hjelpe deg på ønskelig tidspunkt . Som regel helst 3-4 uker før flyttingen.

Tips for en stressfri flytting

Vi i flyttebyråoslo.no har ønske om å gjøre flyttingen din så stressfri som mulig. Vi er tilpasningsdyktige og de samme grunnpilarene gjelder for alle våre kunder, både unge og gamle – trygghet, effektivitet og stabilitet. Vi håper å kunne bistå med hva dere en trenger for å legge til rette for er nye start. Vi håper også at vi kan frigjøre tid for deg eller dere til  å utføre andre oppgaver – husk også å melde fra adresseendring og ta en liten pause fra pakking og rydding. Våre hyggelige flyttekonsulenter venter på å høre fra deg.