Flyttetjenester

Flyttetjenester i Oslo. En flytteprosess er hektisk og krevende. Du må pakke ned alt du eier, sørge for å bruke riktig materiale, transportere flyttelasset og bære flere titalls bokser inn og ut, opp og ned. Det er mange ledd i en flytteprosess, men vi er her for å gjøre opplevelsen mer bekvem og mer effektiv.

Flyttebyrå kan hjelpe deg med å pakke ned møbler og innbo fra din gamle adresse. Våre ansatte er eksperter innen flytteledelse, og vet hvordan de frakter flyttelass sikkert fra A til B. Vi tar oss av de tunge løftene og hjelper deg med å få en bedre oversikt over godset.

Nå trenger du ikke ta deg fri fra jobb, gå til innkjøp av kasser eller slite ut ryggen. Vi jobber daglig med effektivt og trygg transport av flyttegods, og vi vet hvordan flyttingen blir så raskt og kostnadseffektivt som overhodet mulig. I tillegg kan vi hjelpe deg med de andre leddene av flytteprosessen. Vi er ditt lokale flyttebyrå i Oslo.

Flyttetjenester Oslo

Flyttetjenester | Flyttevask

Gruer du deg til flyttevask? Dette er for mange det tyngste steget i en flytteprosess. Flyttevasken skal helst skje til slutt, når alt av møbler og avfall er ute av leiligheten. Det er viktig å ikke ta for lett på flyttevasken, dette er en krevende prosess som tar lengre tid enn du tror.

Flyttevask er ikke det samme som en søndagsvask. Nå må du gå til verks bak hvitevarer, på vegger, ned i sluket, ute i garasjen og inni ventiler. Med andre ord: Hele boligen skal skinne fra topp til tå. Dette krever kompetanse, de riktige rengjørings-teknikkene og riktig bruk av kjemikalier og vaskemidler.

Som det siste steget i flyttingen, er de aller fleste allerede utmattet og sliten når de går i gang med vaskingen. Hvis du selger en bolig, er du pålagt å gjøre den presentabel for nye eiere – Dette er ikke lett når kroppen og hodet har fått nok. Vi hjelper deg med skuringen og gir deg kvalitetsgaranti.

Vårt profesjonelle rengjøringspersonell følger bransjestandarden, og vet hva som må til for å få en godkjent flyttevask. Vi bruker de rette kjemikaliene på de rette overflatene. Vi går grundig  gjennom hvert skap, hver skuff, hver krik og hver krok. La oss ta oss av skuringen, mens du fokuserer på ditt nye hjem.

Flyttetjenester i Oslo

Mellomlagring

Alle har en drøm om å komme seg knirkefritt fra A til B under en flytteprosess. Dessverre er det slik at de fleste opplever en overgangsperiode mellom gammel og ny bolig. Selv om du flytter ut og flytter inn samme dag, må du også ta hensyn til etterarbeidet av den gamle leiligheten.

Flyttevask og bortkjøring av søppel kan ta lengre tid enn du tror, og derfor er det viktig å ha en lagerløsning som trygt oppbevarer innbo og eiendeler du er glad i. Sammen med vår samarbeidspartner, er vi stolt av å kunne tilby trygge og enkle lagerløsninger til Oslobeboere på flyttefot. Les mer om minilager i Oslo.

Våre lagerløsninger varierer i størrelse, slik at du aldri trenger å betale for mer plass enn du trenger. Med varmekontroll sikrer vi et tørt og godt klima, for å beskytte møbler og inventar. Enten du trenger midlertidig lagring i én dag eller én måned – vi har sikre og justerbare lagre til disposisjon.

Flyttetjenester Oslo priser

Hvorfor velge oss

Vi er en profesjonell og komplett tilbyder av flyttetjenester i Oslo. Etter mange år i bransjen har vi lært oss at enhver familie har forskjellige behov. Vi ser viktigheten i å tilpasse flyttingtjenester i Oslo og skreddersy effektive løsninger, slik at hjelpen vår dekker ditt behov og passer ditt budsjett.

Vi stiller opp der du trenger oss, uansett hvilket ledd i flytteprosessen dette måtte være. Som kunde er du alltid i vårt fokus, og vi ønsker å samarbeide for å gi deg et tjenestetilbud som overgår dine forventninger. Trygghet, sikkerhet og effektivitet er viktig under flyttingen, og med vår kompetanse og ekspertise innen flytteledelse, får du nettopp dette.

Er du interessert i å høre mer om våre løsninger? Ta gjerne kontakt med oss i dag og fortell oss om ditt flytteprosjekt. Sammen finner vi løsninger du er fornøyd og komfortable med. Det trenger ikke å være stressende å flytte, så lenge du får hjelp med de tunge løftene.

Vi utfører flyttetjenester i hele Oslo Kommune, Asker, Bærum og Lillestrøm.