Flyttevask Lillestrøm

Flyttevask Lillestrøm. Mange er ikke klar over hvor mye som innebærer i en utvask, og tenker ikke på at det er mye mer enn vasking av gulv, vinduer og kjøkkenbenken. Det er en betydelig større jobb, og krever mye mer tid enn mange tror de trenger å beregne. Man skal også tenke på at man skal være mye mer nøye i en flyttevask enn en vanlig vårrengjøring, og man skal flytte bort tunge møbler for å gjøre skikkelig rent under og bak dem også. Vårt flyttebyrå kan hjelpe deg med flyttevask inkludert 100% fornøydgaranti slik at boligen du selger er skinnende ren på overtagelsesdagen.

Vi utfører flyttevask lokalt i Lillestrøm området: Blaker, Fetsund, Frogner, Gan, Kjeller, Leirsund, Lindeberg, Lundermoen, Lørenfallet, Skedsmokorset, Skjetten, Sørumsand, Strømmen, Østersund.

 

Flyttevask Lillestrøm

Flytevask Lillestrøm | Priser

Som nevnt krever en flyttevask nokså mye mer enn en vanlig hverdagsvask eller rengjøring før jul. Fortsatt skal tepper og ryer støvsuges, det skal fortsatt tørkes støv på alle overflater, og gulv skal vaskes. Men i tillegg skal man være ekstra nøye med støvsugingen da det ikke skal være igjen rester av hår, mat eller annet man kan ha dratt med seg inn i huset; man skal også fjerne støv fra alle karmer, lister, taklamper, vegger og håndtak.

Når gulvene skal vaskes må de gås over flere ganger for å få opp alt skittent vann som blir liggende igjen på gulvet, og i tillegg skal både vegger og tak rengjøres. Hvis noen møbler eventuelt skal stå igjen må man også sørge for å tørke støv og vaske over alle disse både innvendig og utvendig, og bak/rundt disse møblene. Hvitevarer skal gjøres skikkelig rene, komfyr skal skrubbes og gjøres helt ren, peisen skal tømmes for aske og gjerne støvsuges; vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin som skal stå igjen må gjøres rene innvendig, og så må de tas ut for at man kan gjøre skikkelig rent på baksiden av dem.

Prisene på flyttevask bestemmes etter hvor stor boligen er og hvilken tilleggstjenester du ønsker.

Ser du etter flyttehjelp kan du gå til flyttebyrå Lillestrøm for å lese mer om hvilke flyttetjenester vi tilbyr.

Flyttevask Lillestrøm

Lillestrøm Flyttevask | Fornøydgaranti

Les mer om mellomlagring vi kan tilby her; minilager i Oslo.

I tillegg til at flyttevasken er tidskrevende og slitsomt, er det også mye utstyr man skal sørge for å ha, og eventuelt som man må skaffe seg. Man må ha gode mopper, både tørrmopper og våtmopper, kluter som er beregnet for det de skal brukes til, god støvsuger med riktige munnstykker, og ellers vaskeutstyr og såper som er beregnet for underlaget de skal rengjøre. I tillegg må man kanskje anskaffe arbeidslys hvis det ikke er tilstrekkelig belysning i boligen for å være sikker på at boligen er ren nok til å godkjenne utvask. Man må kanskje også ha utstyr til å rengjøre, eller åpne opp tette rør, for å få ut hår og annet som har samlet seg i rørene etter dusjen, badekaret eller vaskeservanten.

Trenger du flyttevask i Oslo, klikk her.

Du kan lese mer om Lillestrøm og bli kjent med byen på kommunens nettsider.

Hva koster flyttevask

Prisliste for flyttevask, oppdatert april 2023..

Kvadratmeterpris kr. 80,-
Hvitevarer pr. stk kr. 300,-
Rengjøring av peis kr. 500,-
Feiing av balkong og boder kr. 300,-

Transportutgifter fra Oslo tilkommer med kr. 495,-

Vi har en minstepris for flyttevask på kr. 6000,-

Er det behov for mer omfattende renhold, for eksempel ved at det har vært husdyr i boligen, røyket inne eller manglende vedlikehold kan det tilkomme tillegg. Dette avtales eventuelt før oppdraget starter etter at boligen er inspisert.