Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo. Gruer du deg til flyttevasken? Dette er et av de viktigste leddene i en flytteprosess og det er mye du må huske på. En flytterengjøring er ikke en klassisk søndagsvask, og derfor lønner det seg å få hjelp for å sikre en grundig og godkjent flyttevask.

Vi tilbyr kvalitetsgaranti slik at du kan være trygg på at du blir fornøyd med arbeidet. Våre profesjonelle renholdsteam i Oslo tar seg av utvask, slik at du kan bruke tiden på å starte det ditt nye liv i en splitter ny bolig.

Flyttebyrå Oslo utfører renhold og renholdstjenester for private, bedrifter og eiendomsmeglere i Oslo Kommune. Vi bistår blant annet flere meglere med visningsvask før boligfotografering og visning.

Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo | Fornøydgaranti

Når den gamle boligen skal gjøres klar til nye eiere, må det vaskes i alle kriker og kroker. Alle overflater skal rengjøres og du må gå til verks på områder av boligen du vanligvis ikke vasker. Bak hvitevarer på kjøkkenet, under badekaret, skuring av dusjkabinett og inn i garasjen – alt må skinne.

Når vasket du inni skuffer og skap sist? Når var sist gang du gikk over sluk, ventiler, peis, karmer, brytere og glassplater? Det er mange deler av boligen som står urørt etter søndagsvasken og julevasken. Når du flytter må derimot alt rengjøres, og dette tar både tid og krefter.

Noe av det vanskeligste med flyttevasken, er at den må gjøres etter leiligheten er tømt for møbler, interiør og flytteesker. De aller fleste har en kort tidsramme fra gammel til ny leilighet. Er det mye som skal rengjøres, vil det ta lang tid å gjennomføre jobben på egen hånd. Vårt flyttebyrå i Oslo utfører flyttevask med 100% fornøydgaranti.

Flyttevask i Oslo

Valg av renholdsprodukter

Dersom du gjør flyttevasken alene, er det også viktig at du tenker gjennom hvilke rengjøringsprodukter du benytter deg hva. Hva tåler vann? Hvilket produkt egner seg til hvilket materiale? Det er mange gulv og overflater som har blitt ødelagt under flyttevasken.

Det er også viktig å tenke gjennom hvilken maling du har, og hvilken behandling malingen tåler. Mange må en tur til forhandleren for å få svar på dette. Det er en strevsom prosess å flytte, og en flyttevask tar ofte lenger tid enn du tror.

La oss hjelpe deg med flyttevasken, slik at du får en mindre ting å gjøre i den krevende flytteprosessen. I en hektisk flytteperiode er det godt å kunne sette bort flyttevask til oss som er profesjonelle. Vi kan garantere høy kvalitet til en meget en konkurransedyktig pris for flyttevask i Oslo og Bærum.

Pris flyttevask Oslo

Hva koster flyttevask

Prisliste for flyttevask, oppdatert februar 2024.

Kvadratmeterpris kr. 80,-
Hvitevarer pr. stk kr. 300,-
Rengjøring av peis kr. 500,-
Feiing av balkong og boder kr. 300,-

Transportutgifter innad i Oslo Kommune tilkommer med kr. 495,-

Vi har en minstepris for flyttevask på kr. 6000,-

Er det behov for mer omfattende renhold, for eksempel ved at det har vært husdyr i boligen, røyket inne eller manglende vedlikehold kan det tilkomme tillegg. Dette avtales eventuelt før oppdraget starter etter at boligen er inspisert.

Fordeler med flyttevask i Oslo

Du trenger heldigvis ikke gjøre flyttevasken på egen hånd. Etter flere dager med pakking, transport, bortkjøring av søppel, organisering og tungt fysisk arbeid, er de aller fleste ganske utslitt og lei. Da er hjelp til flyttevask gull verdt.

Det er nemlig viktig at du ikke tar for lett på flyttevasken. Hvis du selger en bolig, er du pålagt å sørge for at den er rengjort og presentabel for de nye eierne. Mange venter for lenge med å starte på flyttevasken, og dette resulterer i halvferdig arbeidet og et labert resultat.

Dersom du gjør utvasken på egen hånd, er det ikke uvanlig at du må gå tilbake for å finpusse jobben. Det stilles høye krav til flyttevask, men med profesjonell hjelp vil det ikke være du som er ansvarlig for sluttresultatet.

Vi hjelper deg med flytterengjøring

Vil du forsikre deg om at boligen er plettfri og spare deg selv for mye arbeid? Da kan vi hjelpe deg med flyttevask i Oslo. Med vår hjelp slipper du å selv stå ansvarlig for det endelige resultatet, og du trenger derfor ikke bekymre deg for om jobben du selv gjorde egentlig var god nok. I tillegg til en grundig vask etter flytting tilbyr vi også flytterengjøring i forbindelse med kontorflytting eller kontoravvikling.

Våre profesjonelle rengjørere jobber daglig med å vaske alle kriker og kroker av tomme boliger. Vi vet hvilke renholdsprodukter som må til verks, og vi vet hva de nye innflytterne forventer når de tar over nøklene.

Med vår hjelp får du kvalitetsgaranti og bistand fra profesjonelle som vet hva de holder på med. Utvask er ofte det siste, men tyngste leddet i flytteprosessen – spar deg selv for tid og dobbeltarbeid, og få en profesjonelt utført jobb som får boligen til å skinne. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, vi utfører en hver jobb med presisjon og effektivitet.