Hvor mye koster det å bruke flyttebyrå

De som flyttet før, vet med sikkerhet at det kan være veldig slitsomt. Det er mange ting som skal tas i betrakting og planlegges, både før, under og etter selve flyttingen. Hva om du trenger å transportere tingene dine til lager og andre til ditt nye hus eller leilighet? Samtidig lurer du kanskje på hvordan du best pakker ned serviser og glass for å ikke ødelegge dem. Det er mange spørsmål som dukker opp underveis når du er på flyttefot. Det finnes en god løsning på alle dine flytteproblemer – få flyttehjelp av et flyttebyrå!

Men hva koster det egentlig å benytte seg av et flyttefirma i Oslo? Sparer man mer enn bare tid og tungt fysisk arbeid? Under kan du lese litt mer om priser på flyttehjelp og hva du må regne å betale for en flyttetjeneste i Oslo.

Hvor mye koster det å bruke flyttebyrå

Hva betaler man for?

Stadig velger flere å benytte seg av vårt flyttebyrå for flyttejobben. Spesielt de som tidligere har flyttet flere ganger og vet at det kan medføre en del stress. Dette gjelder også for vedkommende som skal flytte for første gang og ikke er helt sikre på hva man bør gjøre. Kanskje man heller ikke har tid til å tenke på det? Når du velger å leie et flyttebyrå er det fint å vite hva det er du betaler for.

Når du flytter, er det viktig å planlegge nøye det du skal gjøre. Det kommer til å hjelpe deg i flytteprosessen. I tillegg får man en oversikt over det du trenger et flyttebyrå til. Tenk nøye igjennom hva det er du trenger å få ordnet og hvor mye det kan koste å gjøre det på egenhånd

Flyttebyrå Oslo tilbyr en komplett løsning og tar seg av alt fra pakking, transportering og flyttevask.

Priser

Det finnes flere ulike flyttebyrå, særlig i Oslo. Hvert flytteoppdrag skiller seg fra hverandre og for å vite den eksakte prisen for just din flytting bør du kontakte diverse flyttefirmaer for et uforpliktende pristilbud. De fleste flyttebyråer utfører oppdrag på timespris basis

Prisen skiller seg fra ulike flyttebyrå, men er omtrent som disse prisene:

  • 2 mann/ flyttekonsulenter med flyttebil, 16-20 kubikk: ca 1500-1700 kr/time.
  • 3 mann/ flyttekonsulenter med flyttebil, 16-20 kubikk: ca 1900-2300 kr/time.

Prisen varier også i avstand for transportering, størrelse av bil og om du trenger å flytte spesielle gjenstander, for eksempel ved pianoløfting eller transportering av brandskap. Drivstoff og bompenger kan beregnes i tillegg.

Ditt flyttebyrå Oslo

Vårt flyttefirma har mange års erfaring i bransjen og ønsker å hjelpe deg med hva enn du trenger vedrørende flytting. Vi tilbyr flytteoppdrag i Oslo og Viken, for timespris med enten 2 eller 3 flytteoperatører og flyttebil. Det er også mulig at booke en gratis befaring for å bli enig om en fastpris. Vi har konkurrensdyktige priser, noe som gjør oss til en av de rimeligste flyttefirmaene i området.

Vi kan eksempelvis bistå med:

  • Flytting for privatkunder og bedrifter
  • Leie av flyttebil med eller uten sjåfør
  • Levering av flyttemateriell
  • Mellomlagring
  • Flyttevask
  • Avfallhåndtering
  • Kontorflytting

Vi har flere avtaler med eksterne partnere for leie av flyttebil og lagringsmuligheter. Vi henviser gjerne til disse og kan gi dere en god pris som kunde hos oss.