Kontoravvikling Oslo

Kontoravvikling Oslo. Tilbake stilling av gamle kontorlokaler når bedriften skal avvikle. Å flytte kontorlokaler kan være en krevende og stor jobb. Det er mye forarbeid og organisering når bedriften skal flytte til nye lokaler. Samtidig må gamle kontorlokaler tilbakestilles når man flytter ut. Vårt flyttebyrå bistår med både kontorflytting og kontoravvikling av gamle lokaler.

Det kan være mange årsaker til at man flytter ut fra gamle lokaler. Noen bedrifter har rett og slett vokst seg for store og trenger mer plass. Koronasituasjonen har også gitt utfordringer for enkelte bedrifter som må avvikle drift eller flytte til mindre lokaler. Uansett hva som er årsaken til at dere ønsker å avvikle tilbyr vi profesjonell flyttehjelp. Som totalleverandør for bedrifter bistår vi under hele flytteprosessen.

Sjekk leiekontrakt og hvilke krav som stilles fra utleier ved utflytting og tilbakelevering av dagens lokaler.

 

Kontoravvikling Oslo

Effektiv kontoravvikling Oslo

De fleste bedrifter som tar kontakt med oss om kontoravvikling ønsker at vi tømmer og rengjør gamle kontorlokaler. Andre tjenester vi tilbyr i forbindelse med tilbake stilling er:

  • Nedpakking
  • Demontering av kontormøbler
  • Rydding og kontorvask
  • Håndverkertjenester som sparkling av skader og hull i vegger, f.eks etter bilder, monitorer, flatskjermer o.l.
  • Maling av vegger og tak

Kontoravvikling på en trygg og miljøvennlig måte. I den grad det er mulig forsøker vi alltid å donere eller gi bort kontormøbler. Er det liten verdi eller det vanskelig å gi bort møbler kjøres dette til godkjent miljøstasjon. Vi sorterer avfall før det kastes.

Kontorflytting Oslo

Uavhengig av størrelsen på bedriften er flytteprosessen en krevende oppgave. Det skal tas tunge beslutninger, få oversikt over detaljer, og planlegges. En effektiv og sømløs overgang til nye lokaler er viktig. I tillegg til å avvikle kontorlokaler utfører vi selvsagt også kontorflytting for bedrifter i Oslo og Viken.

Vi gjennomfører gjerne en uforpliktende befaring. Her ser vi på bedriftens unike behov, slik at vi kan tilpasse og tilrettelegge tjenester etter deres øsker. Det legges vekt på sikkerhet og kostnadseffektive løsninger. En knirkefri overgang kan kun skje, dersom løsningen blir skreddersydd.

Med vår hjelp kan vi sørge for at flyttingen skjer på gunstige tidspunkt for din bedrift. Dette reduserer nedetid og skaper minst mulig konflikt med den eksisterende arbeidstiden og miljøet på kontoret.

Våre eksperter innen flytteledelse, sørger for å planlegge prosessen i god tid. Dette skaper en effektivt og rask flytteprosess, noe som igjen betyr at bedriften kan komme i gang med arbeidet enda raskere. Gå til kontorflytting Oslo for å lese mer om våre tjenester når bedriften skal flytte.

Kontorflytting Oslo