Kontorflytting Lysaker

Kontorflytting Lysaker. Totalleverandør av flyttetjenester for bedrifter. Har deres bedrift lyst å ta neste steg og ekspandere selskapet deres? Og for å gjøre dette trenger dere større lokaler til ansatte og personell, men lurer på hvordan man flytter et helt kontor? Eller hva man egentlige skal tenke på? Flyttebyrå Oslo kan hjelpe dere med dette. Vi flytter bedrifter og kontor i hele Oslo og Viken  på en effektiv måte, tilpasset deres behov.

I tillegg til kontorflytting tilbyr vi lagringsmuligheter, montasje av nye kontormøbler, interiørveiledning, tungtransport og pakketjenester. Alt tilpasset deres behov for en trygg og sikker flytteprosess. For å minimere nedetiden og bevare driften flytter vi gjerne på ettermiddager og helgene.

Kontorflytting Lysaker

Kontorflytting Lysaker

Det å flytte et kontor kan være et spennende steg å ta som bedrift. Kanskje det gjelder en stor oppgradering eller bytte til nye fine lokaler. Uansett størrelse av lokale eller hvor mange ting man skal flytte er det noen ting dere bør tenke på.

Når det gjelder flytting av kontor er det som regel en del tunge møbler som skal flyttes med. Alt fra skrivebord, kontorsstoler og skap. Se over hvis det er noen møbler dere ønsker å kvitte dere med før selve flyttingen. Dessuten kan dette være et bra tidspunkt å sortere papirer og arkiver. Dere får mindre å flytte, samtidig som dere er godt i gang med flytteprosessen. Husk å starte med dette i tide så dere ikke står med alt når selve flyttingen skal skje.

Videre trenger dere å pakke ned ting dere ønsker å ta med. For å sikre at ting ligger godt pakket ned, er det bra å bruke riktig flyttemateriell og gode flytteesker. Flyttebyrå Oslo AS bistår med innkjøp av emballasje, så som bølgepapp, teip og flytteesker. Vi pakker også ned tingene deres for å siden transportere disse til deres nye kontor. Som er neste steg i flytteprosessen. Selvfølgelig bærer vi de også!

Husk! Ikke glem å si opp eller fornye avtaler for leie, forsikring og lignede for det nye og gamle kontoret deres.

Bedriftsflytting

Vårt flyttebyrå kan tilby en komplett løsning for dere som skal flytte kontor i Oslo området. Våre flyttekonsulenter har god erfaring av bedrift- og kontorflytting og skreddersyr en flyttepakke tilpasset deres behov og budsjett. Vi utfører kontorflytting, omrokeringer og interflytting innad bedrifter i Oslo og Viken. Vi har avtaler med bedrifter, organisasjoner og statlige foretak.

Vi tilbyr en rekke tjenester for en effektiv bedriftsflytting – pakking, transporttjenester, utleie av personell, bæring og kontorvask. I tillegg kan vårt flyttefirma tilby lagringsmuligheter, møbelmontering, interiørveiledning og avfallhåndtering. Det er også mulig å bruke oss for hjelp av transportering av arkivskap, safer og brannskap.

Vi vet at det å flytte et kontor kan komme og påvirke ansatte, kunder og bedrift. Dette vil vi hjelpe dere å unngå med våre tjenester og arbeider alltid etter våre grunnpilarer – trygghet, effektivitet og stabilitet.

Vi jobber i oslo området og dekker blant annet Lysaker, Sandvika, Bærum.