Kontorflytting Oslo

Har bedriften vokst ut av de gamle kontorene og trenger bistand til kontorflytting i Oslo? Trenger dere nye lokaler som er moderne, sentrale og gir rom til fremtidig vekst? Hvis de gamle kontorene begynner å bli for små, er det på tide å flytte inn i et mer produktivt arbeidsmiljø.

De aller fleste vet hvor krevende det kan være å flytte som privatperson. Men dessverre blir ikke flytteprosessen noe mindre omfattende når det er snakk om bedrifter og kontorer. Det er mye som må planlegges og huskes på.

Trenger du hjelp og støtte på veien til de nye kontorene i Oslo?

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjennom alle leddene i prosessen. Uforpliktende befaring for bedrifter som ønsker bistand med å flytte kontor i Oslo og Viken.

Kontorflytting Oslo

Flytte kontor

Vi flytter kontor og kontorutstyr i Oslo og Viken.

Kontoravvikling

Vi bistår med tilbakestilling og tømming av kontorlokaler.

Bedriftslager

Fleksible lagerløsninger for bedrifter som trenger mellomlagring.

Kontorflytting Oslo

Uavhengig av størrelsen på bedriften, vil flytteprosessen være en stor og krevende oppgave. Du må ta beslutninger, få oversikt over detaljene, lage en tydelig strategi og planlegge en sømløs overgang.

Detter viktig for å sikre at minst mulig arbeidstid går til spille. Med riktig flytteledelse legger du til rette for en sømløs prosess. Vi har lang erfaring med kontorflytting, og dette er ett av våre ekspertiseområder.

Når vi flytter en bedrift inn i nye kontorer, legger vi stor vekt på sikkerhet og kostnadseffektive løsninger. En knirkefri overgang kan kun skje, dersom løsningen blir skreddersydd.

Vi ser derfor på dine unike behov som kunde, slik at vi kan tilpasse våre tjenester for å tilrettelegge oss etter dine behov og ønsker. Med vår flyttehjelp kan du være trygg på at overgangen blir ryddig og oversiktlig, fra start til slutt.

Kontorflytting i Oslo

Overgangen til nye kontorer

En flytteprosess er tidkrevende, og det er vanskelig for de ansatte å jobbe effektivt gjennom denne perioden. Derfor er det viktig at du legger til rette for en mest mulig effektivt flytting.

Med vår hjelp kan vi sørge for at flyttingen skjer på gunstige tidspunkt for din bedrift. Dette reduserer nedetid og skaper minst mulig konflikt med den eksisterende arbeidstiden og miljøet på kontoret.

Våre eksperter innen flytteledelse, sørger for å planlegge prosessen i god tid. Dette skaper en effektivt og rask flytteprosess, noe som igjen betyr at bedriften kan komme i gang med arbeidet enda raskere.

Som bedrift er tid penger, og jo fortere produksjonen kommer i gang igjen, desto mindre taper bedriften på flyttingen.

Flytte kontor i Oslo

Dette kan vi hjelpe deg med

Flyttebyrå Oslo kan bistå med selve transporten og pakking av utstyr. Men vi kan også hjelpe deg med å avvikle det gamle kontoret på en ryddig måte. Demontering av utstyr, flyttevask i tråd med bransjestandarden og bortkjøring av søppel – vi stiller der du trenger oss.

Har du behov for midlertidig lagring av møbler, innbo, arkiver og utstyrt? Vi tilbyr sikre og trygge lagerløsninger og bedriftslager med sentral beliggenhet og enkel tilgang. Når utstyret skal inn på det nye kontoret, kan vi også hjelpe deg med å montere nye møbler dersom det er nødvendig.

Vi hjelper med kontorflytting i Oslo

Når bedriften skal inn i nye kontoret, er det en kabal som må gå opp. Strategi, planlegging og effektivitet er viktig stikkord i denne krevende prosessen. Vi har lang erfaring med kontorflytting i Oslo, og vi vet hvordan prosessen bør legges opp, for å sikre minst mulig nedetid for bedriften.

Som en helhetlig tilbyder av fleksible løsninger, er vi sikker på at vi kan finne en ordning som passer for deg. Enten du trenger hjelpe med hele flyttingen fra A til Å, kontoravvikling i Oslo eller kun ha behov for transport og oppbevaring – vi skreddersyr løsninger sammen med deg, og gir komfort og bekvemmelighet i en ellers hektisk periode.

Trenger du profesjonell og effektivt hjelp med kontorflytting? Vi stiller opp. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, og fortell oss om dine planer. Med vår lange erfaring innen bedriftsflytting, skal du ikke se bort ifra at vi har bistått andre bedrifter i din bransje. Vi vet hvordan kontorflytting gjøres mest mulig effektivt.