Leie flyttebil Oslo

Mange som skal flytte ønsker å gjøre dette på egenhånd med hjelp av venner og familie. Når du skal flytte innad i Oslo er det som oftest ikke så store avstander. Allikevel er det å ha tilgang til en bil med mye plass en fordel. Derfor kan du trenge å leie en flyttebil når du flytter i Oslo. Da finnes flere smarte løsninger du kan benytte deg av. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne riktig løsning for deg.

Ønsker du å spare penger på flytting kan det vært lurt å sjekke ut leie av flyttebil. Har du et vanlig førerkort klasse B kan du kjøre en ganske stor flyttebil.

I Oslo benytter vi og de fleste andre flyttebyrå flyttebiler på rundt 19 kubikk. Ved flytting til andre byer eller større flyttelass har vi også tilgang på flyttebiler mellom 34 og 41 kubikk.

Flyttebil Oslo

Hvorfor leie flyttebil

Uansett hvor langt det er mellom den gamle og nye boligen kreves det flere kjøreturer for å flytte alt man eier. Som regel mer enn man tror! Spesielt om du skal gjennomføre flyttingen din på egen hånd. Hvilket er noe mange velger å gjøre for å minske på utgiftene, ettersom disse allerede kan være mange i en flytteprosess. For få mest ut av å leie bil er det lurt å se til at bilen har tilstrekkelig med rom for å ha plass til mange esker på samme gang, men som også er stor nok for å transportere møbler. Mye plass er fordelen med flyttebil og grunnen til mange velger å leie en flyttebil istedenfor å benytte seg av personbiler. Da utnytter du plassen, men sparer deg også for alt for mange kjøreturer.

Leie din egen flyttebil

Det finnes flere alternativer når du skal leie bil for å flytte. Du kan velge å leie bil og kjøre selv, men det er også mulig å leie bil med sjåfør. Mange velger å kjøre flyttebilen selv da det gir en fleksibilitet til å kjøre når og hvor du ønsker. Det finnes flere tilbud i Oslo der du kan leie biler med god plass i bagasjerommet. Det kan spare deg for noen utgifter. Husk at flyttebiler er større en personbiler og det kan være uvant å kjøre med i Oslo. For slike biler trenger du bare kjørekort klasse B, men kan være lurt å ta med i betrakting.

Vi leier ikke ut egne biler for slike oppdrag, men setter deg gjerne i kontakt med ekstern partner for leie av flyttebil.

Mange velger derfor å leie flyttebil med sjåfør, for å unngå stresset ved kjøring i Oslo.

Leie flyttebil med sjåfør

Når du leier bil med sjåfør kan du fortsatt utføre selve flyttingen på egen hånd, men selve kjøringen tar sjåføren seg av. Gjennom et flyttebyrå kan du få leid flyttebil med sjåfør. Dette kan være en bekvem løsning når du flytter innad i en storby som Oslo, da det kan være lite trangt om parkeringen i smale gater. Dessuten trenger du ikke å fundere over hvordan du laster på beste måte for å ikke laste for tungt. Du trenger bare å pakke ned tingene dine og plassere de i bilen, siden kjøres tingene og møblene til din nye bolig eller til lageret dit.

Så sant vi har ledig kapasitet tilbyr denne tjenesten. Vi kan hjelpe til ved både store og små flytteoppdrag i hele Oslo-området for flytting både for privatpersoner og bedrifter. Vi tilbyr denne løsning kun der vi har ledig kapasitet og bestilling gjøres i god tid før flyttedato.