Minilager Oslo

Skal du flytte? Da har du mest sannsynlig behov for midlertidig lagring av eiendeler. Enhver familie og enhver bedrift har ulike behov for lagerplass under en flytteprosess. Men sikkerhet, tilgjengelighet, fleksibilitet og varm lagring er viktig for alle.

Vi tilbyr enkle lagerrom med varmekontroll for både bedrifter og privatkunder. Som en helhetlig tilbyder av flyttetjenester, vet vi hvor viktig det er å være fleksibel når det kommer til løsninger. Du kan være trygg på at vi har en lagerløsning og størrelse som passer perfekt for eiendelene dine – enten du trenger lagring i én dag, én uke eller én måned.

 

  • Mellomlagring inkludert flyttetransport
  • Våre lagerrom er ideelle for både bedrifter og privatkunder
Minilager Oslo

Minilager gjør flytting i Oslo enklere

Det er mange ledd i en flytteprosess, og veien fra den gamle adressen til den nye boligen er ikke alltid sømløs. De fleste vil oppleve en overgangsperiode hvor de har behov for trygg oppbevaring av møbler og innbo. Da er det viktig å finne en optimal løsning for dine behov.

Vi har lang erfaring med flytting, og vet hvor viktig midlertidig lagring kan være i Oslo. Vi tilbyr ekspertise fra våre lagereksperter, som sørger for å gi deg en stressfri flytting. Enten du kun har noen få kasser å oppbevare, eller innbo fra en større enebolig – våre lagerstørrelser kan møte ethvert behov. Vi tilbyr flyttehjelp og mellomlagring for private og bedrifter på Østlandet.

Våre kunder setter pris på hvor tilgjengelig og enkel våre lagerløsninger er. Lagerrommene våre kan gjøre en hektisk flytteperiode litt enklere, og du kan bruke tiden din på det som faktisk er viktig i en flytteprosess. Hos oss trenger du ikke å betale for et større lager enn du faktisk har bruk for.

Trenger jeg minilager ved flytting

De aller fleste har behov for minilager i Oslo i en overgangsperiode. Det er som sagt sjeldent at utflyttings- og innflyttingsdato klaffer perfekt. Selv om du kun trenger midlertidig lagring i noen få dager, er det viktig at du finner sted som trygt kan oppbevare alle eiendelene du er glad i.

Når du flytter tar du som regel med deg store møbler. Hvis du skal overnatte på hotell eller hos venner og familie i én dag eller to, sier det seg selv at det kan bli vanskelig å finne plass til en ekstra seng, sofa, spisestue-bord og mange stoler. I slike tilfeller kommer minilager godt med.

Både bedrifter og privatpersoner har behov for minilager Oslo ved flytting. Husk at du også må gjøre en flyttevask i den gamle boligen, og dette er en krevende prosess som ofte tar mer enn én dag hvis du utfører jobben alene. Flyttevasken bør helst gjøres når leiligheten er tom, og hvis du enda ikke har fått nøklene til den nye adressen, vil et minilager være den beste løsningen.

Forsikring under mellomlagring

Minilagre har blitt stadig mer populære som en praktisk løsning for lagring av eiendeler og møbler. Enten du midlertidig lagrer dine ting under en flytting eller oppussing, eller bare trenger ekstra plass til personlige eiendeler, er minilagre en god løsning. Imidlertid er det viktig å være oppmerksom på at når du bruker et minilager, er du selv ansvarlig for å forsikre godset ditt.

Det er to hovedalternativer for å forsikre dine eiendeler i et minilager:

Innboforsikring: Den vanligste måten å forsikre eiendelene dine på er ved å flytte din eksisterende innboforsikring til å dekke også innlagring i minilager. Dette alternativet kan være praktisk fordi du allerede har en eksisterende forsikring, men det er viktig å kontakte forsikringsselskapet ditt for å bekrefte at innboforsikringen din dekker lagring av eiendeler utenfor hjemmet ditt.

Lagerforsikring: En annen alternativ er å tegne en spesifikk lagerforsikring. Denne forsikringen er laget for å dekke eiendelene dine mens de er lagret i minilager. Det kan tilby en mer skreddersydd dekning for dine behov og gir deg trygghet for at eiendelene dine er beskyttet, selv når de er utenfor ditt vanlige bosted.

Minilager i Oslo
Mellomlagring i Oslo

Hvorfor velge oss til lagring

Vi er et komplett flyttebyrå og tilbyr derfor fleksible løsninger for minilagring og mellomlagring. Vi har trygge alternativer for både privatpersoner og bedrifter, og kan by på tørre, varmer, smarte og enkle lagerrom til alle slags eiendeler og møbler.

Sikkerhet og trygghet er viktig for både oss og kundene våre. Lagerløsningene vi tilbyr, er derfor godt sikret slik at ingen uvedkommende får tilgang på eiendelene. Du kan være trygg på at flyttelasset er beskyttet 24/7 – både mot utvendige og indre trusler.

Gjennom vår samarbeidspartner City Self-Storage tilbyr vi lagertjenester. Dette sikrer en jevn og god temperatur gjennom hele året. Du kan føle deg trygg på at innbo og møbler står trygt i våre varme lagerløsninger.

Vil du vite mer om våre sentrale og smarte lagerløsninger? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg med å finne en tilpasset løsning som passer for ditt flyttegods – enten du er bedrifts- eller privatkunde.