Om oss

Hver dag flytter mennesker i Oslo til nye leiligheter, eneboliger, villaer og inn på nye kontorer. Er du på jakt etter et profesjonelt og pålitelig flyttebyrå som blir din samarbeidspartner gjennom flyttingen? Da har du kommet til det rette byrået.

Flyttebyrå Oslo er et profesjonelt flyttebyrå som har opparbeidet oss lang erfaring innen privat- og bedriftsflytting i Oslo. Etter mange år i bransjen, har vi lært at alle har forskjellige behov når de skal starte et nytt kapittel i ett nytt hjem. Derfor har vi valgt å fokusere på fleksible og helhetlige tjenester, hvor vi setter trygghet, sikkerhet og kundens ønsker i sentrum.

Som et helhetlig flyttebyrå, kan vi tilby ekspertise innen alle leddene i en flytteprosess. Du skal nemlig ikke bare pakke ned eiendeler og kjøre dem til din nye bolig. I en flytteprosess må du pakke, rydde, sortere, transportere, bære, kjøre bort søppel, vaske og i de fleste tilfeller finne midlertidig lagring. Vår lange tids fart i flyttebransjen har gitt oss den kompetansen og kunnskapen som trengs for å yte en fullstendig tjenestetilbud til våre kunder. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.

Om oss

Våre tjenester

Trenger du kun hjelp med pakking og transport? Våre eksperter innen flytteledelse bistår. Vil du sikre en godkjent flyttevask? Vårt profesjonelle renholdspersonale tar seg av skuringen. Uansett hva du trenger hjelp med, fra privatflytting, dødsbo og kontorflytting – vi garanterer kvalitet, trygghet og konkurransedyktige priser.

 

Nedpakking

Vi pakker ned flyttelasset ditt på en effektiv og trygg måte. Har du et stort loft eller en gammel kjeller? Det tar tid å pakke alle eiendelene forsvarlig og sikkert. Våre eksperter innen flytteledelse pakker med profesjonalitet og effektivitet.

Privatflytting

Vårt flyttefirma hjelper deg med privatflytting. La oss ta de tunge løftene og bistå deg med å transportere flyttegodset fra leilighet, bolig og villaer. Privatflytting er et av våre mest populære tilbud, da vi tilbyr en helhetlig tjeneste og bistand gjennom hele prosessen.

Bortkjøring av søppel

Du vil bli overrasket over hvor mye avfall og skrot som samler seg i løpet av en flytteprosess. Trenger du hjelp med bortkjøring av søppel og byggemateriale? Vi frakter avfall til nærmeste miljøstasjon, slik at du får én mindre ting å tenke på.

Om flyttebyrå Oslo

Flyttevask

Vi tar oss av skuring og rengjøring etter du har flyttet ut. I en flyttevask må boligen skinne i alle kriker og kroker – inkludert bak hvitevarer,  ned i sluker og inni ventiler. La oss gjøre boligen klar til de nye eierne, mens du fokuserer på å flytte inn og pakke ut.

Rydding av dødsbo

Har du et dødsbo som skal selges eller avvikles? Vi hjelper deg med å rydde, tømme og vaske ut av boet. Dette er en vanskelig tid for alle berørte, og vi jobber profesjonelt og tar hensyn til etterlattes behov og ønsker.

Mellomlagring

Vi tilbyr enkle lagerrom, minilager og lagercontainer til overgangsperioden. Det er sjeldent veien fra gammel til ny leilighet klaffer perfekt, og da er trygg, sikker og temperaturkontroller lagring gull verdt.

Kontorflytting

Skal bedriften flytte inn i nye kontorer? Vi hjelper deg med å trygt transportere utstyr og kontormøbler til de nye lokalene. Her kan vi også bistå med kontorflytting, demontering og montering av møbler, slik at de ansatte raskt kommer i gang på den nye arbeidsplassen. Vi har også bistått skoler, kantiner, barnehager og det offentlige med flytteprosesser.

Anbefalt flyttebyrå Oslo

Kontakt oss

Ønsker du et tilbud på våre flyttetjenester ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss ved å fylle ut vårt flytteskjema.

Mer om oss

Vi mener at profesjonalitet er grunnmuren i et vellykket flyttebyrå. Fra det øyeblikket du kontakter oss til flytteprosessen er fullført, vil du oppleve profesjonalitet på alle nivåer. Vårt kundeservicepersonell er vennlige, imøtekommende og klare til å svare på alle dine spørsmål. Våre flytteeksperter har gjennomgått grundig opplæring og vil håndtere dine eiendeler med ekstrem omhu og nøyaktighet. Vi forstår at dine eiendeler er dyrebare og har en stor emosjonell verdi. Derfor setter vi pålitelighet og trygghet først i vårt arbeid. Du kan stole på at vi vil behandle dine eiendeler som om de var våre egne, og vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at de blir transportert trygt og uten skader.

Vi er stolt å kunne tilby fleksible og totale tjenester innen flytting. Vårt hovedfokus er kunden og vi er alltid på jakt etter å finne tilpassede løsninger.

Som kunde hos oss vil du oppleve at vi tar dine behov og ønsker på alvor. Vi viser forståelse, utmerket service og kvalitetsarbeid, slik at flytteprosessen blir rask og problemfri.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg på veien til din nye bolig eller ditt nye kontor? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Sammen finner vi løsninger og priser som er skreddersydd for ditt behov og budsjett. Vi holder til i Oslo Kommune og tilbyr våre tjenester til kunder over hele Østlandet.