Flyttebyrå Alna

Flyttebyrå Alna. Profesjonelle flyttetjenester, flyttevask og mellomlagring. Enten du flytter privat eller har bedriftslokaler som skal flyttes. Et flyttebyrå du kan stole på, lang erfaring og fornøyde kunder.

✔ Konkurransedyktige priser
✔ Lang erfaring
✔ Fornøyde kunder
✔ Totalleverandør av flyttetjenester

Når du skal flytte er det mye som må gjøres, flyttes og transporteres fra din gamle bolig og til ditt nye hjem. Uansett hva du trenger hjelp til, om du flytter fra en leilighet i 5.etasje eller en liten studenthybel kan vi bistå med rimelige flyttetjenester. Vi flytter for private, bedrifter, studenter og pensjonister. Nedenfor ser du hvilke flytte tjenester vi kan hjelpe deg med og hvordan vi kan bidra til en trygg og enkel flytteprosess.

Flyttebyrå Alna

Flytte til eller fra Alna

Har du satt av en dato for selve flyttedagen kan du ta kontakt med oss for et flyttetilbud. Vi jobber normalt med timepriser på flytting innad i Oslo Kommune. Er det en større jobb eller dere er en bedrift/butikklokale som skal flytte kommer vi gjerne på en helt uforpliktende befaring. Vi anbefaler å starte planlegging tidlig slik at dere har god tid og minimerer unødvendig stress under flytteprosessen.

Flyttefirma leverer flyttehjelp med høy kvalitet. Ser du etter et trygt flyttebyrå Oslo som du kan stole på? Kontakt oss for et tilbud på flytting, flyttevask eller mellomlagring. Kunden bestemmer i hvilken grad dere ønsker å bidra selv.

Flyttehjelp Alnabru, Oslo

Vi tilbyr hjelp til flytting i bydel Alna i Oslo. Alt fra å flytte fra bolig til bolig, kontorutstyr eller lagring av møbler.

✔ Flytting for privatkunder
Kontorflytting
✔ Visningsvask og flyttevask
✔ Mellomlagring
✔ Bærehjelp / flyttemannskap
✔ Søppelkjøring / håndtering av avfall
Tømming av dødsbo

Ønsker du at vi pakker ned for deg kan vi selvsagt hjelpe deg med dette. Vi pakker ned alt fra hus, leiligheter og kontorlokaler. I tillegg kan vi ta med oss eller levere flyttemateriell om dere ønsker å pakke selv.

Vårt flyttebyrå opplever at folk ønsker utvidet flyttehjelp og helst fra en og samme leverandør. Vi er et komplett flyttebyrå og totalleverandør av flyttetjenester. Vi leverer mer enn tradisjonelle bære- og transporttjenester. Har du for liten plass kan du lagre møbler i tørre og oppvarmede minilager. Flyttevask er ofte en årsak til at det oppstår uenigheter mellom kjøper og selger. Derfor utfører vi flyttevask med markedets beste fornøydgaranti, er ikke kjøper fornøyd retter vi opp mangler innen kort tid.

I tillegg til Alna utfører vi selvsagt også flyttinger andre steder i Oslo Kommune, inkludert Grünerløkka, Torshov, Nordstrand og Holmenkollen.

Hva koster det å flytte

Pris på flytting i Oslo varierer ettersom flyttepriser estimeres etter omfang på jobben. Det er flere faktorer som påvirker hvor lang tid man bruker og hva sluttsummen blir. For eksempel hvor du flytter fra og til. Hvilken etasjer det er og om det heis eller ikke. Ikke minst hvor mye det er som skal flyttes. Fyll ut kontaktskjema på våre nettsider for et tilbud på flytting.

Om Bydel Alna

Alna er en stor bydel I Groruddalen hvor det bor cirka 50.000 mennesker. Bydelen har de seneste årene blitt veldig populær og boligprisene ligger godt under gjennomsnittet sammenlignet med Oslo sentrum og Oslo Vest.

Boligstrøk: Alfaset, Alnabru, Bryn, Furuset, Ellingsrud, Haugerud, Hellerud, Lindeberg, Teisen, Trosterud, Tveita og Ulven.
Grorud Idrettslag som ligger i bydelen har sitt seniorlag i OBOS-ligaen i Norge.

Andre områder vi tilbyr flyttehjelp:

Lillestrøm
✔ Nordstrand
Grünerløkka
✔ Frogner