Flyttebyrå Asker

Det å flytte kan nesten føles som en fulltidsjobb og mye skal ordnes på en og samme gang. Er du på flyttefot med familien din eller venter dere kanskje på å ta steget med å flytte bedriften til større lokaler, med føler deg overveldet? Ser du etter noen som kan gjøre denne jobben for deg, med hjelp fra alt til planlegging, transportering og flyttevask? Da kan vi hjelpe deg! Flyttebyråoslo.no tar seg av alle deler av flyttejobben i Oslo og Viken..

Privatflytting

Ofte er det å flytte en større jobb enn man først hadde tenkt seg. Når du flytter fra eller til bolig eller leilighet, såkalt privatflytting, har vårt flyttebyrå flere tjenester å tilby. Vi bistår med flytting for deg som skal flytte enten ut, inn eller internt i Asker kommune.

Flyttebyrå Asker

Ditt flyttebyrå i Asker

Vi tilbyr fullstendig flytteløsninger og skreddersyr en flyttepakke tilpasset ditt behov og budsjett. Hvis ønskelig går det helt fint å bruke frittstående deler av flyttepakken. For eksempel, pakking, transportering og bæring.

Bedrift- og kontorflytting

Skal dere flytte bedriften inn i nye lokaler i Asker Kommune, og lurer på hvilke tilbud som finnes for slike oppdrag?

Vi har lang erfaring med å flytte for bedrifter. Vi utfører oppdrag for kontorflytting, montering av nye arbeidsplasser og interne omflyttinger. Vi har flere avtaler med både store og små bedrifter, som bruker våre tjenester fast. For å bevare produktiviteten for de ansette og bedriften tar vi gjerne på oss flytteoppdrag på ettermiddager og i helger. Du trenger ikke å bekymre deg, vår flyttepersonell har lang erfaring og arbeider stendig etter våre grunnpilarer – trygghet, effektivitet og stabilitet.

Mellomlagring

Når du flytter privat eller for bedriften din trengs det iblant litt ekstra plass for å oppbevare ting. Hvis du for eksempel flytter fra hus til leilighet eller trenger midlertidig plass mellom flyttedatoen, er det å leie et eksternt lager en god løsning.

Vi samarbeider med med OK Minilager i Asker for utleie av lagercontainere og minilager. Lagrene er temperert og det er mulighet for drive-in lagercontainere. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne riktig lagerstørrelse og leietid. Det er mulighet for både mellomlagring og kort- eller langtidsoppbevaring. Vi setter deg gjerne i direkte kontakt med vår samarbeidspartner.

Tips for å unngå stress ved flytting

  • Ting tar ofte litt lengre tid enn man tror, så det å legge en god plan vil gjøre hele flytteprosessen enklere.
  • Husk at du også er en del av flyttelasset. Ta pauser og bruk hjelpen du får av venner, familie og flyttebyrået.
  • Har du husket å fortelle venner og familie om din nye adresse? Ikke glem å flyttemelde og send inn adresseendring til posten og Folkeregisteret.
  • Se over hvilke avtaler du trenger å si opp, endre eller fornye. For eksempel, forsikring og strømavtale.
  • Booke flyttebyrå i god tid for å sikre at du kan gjennomføre flyttingen som planlagt.

 

Send inn en uforpliktende flytteforespørsel på nettsiden vår allerede i dag. Da var første steget i flytteprosessen klar!