Flyttebyrå Drøbak

Flyttebyrå Drøbak | Profesjonelle flyttetjenester, enten du flytter privat eller bedriftsflytting. Et flyttebyrå som leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Gå inn og les mer om våre flyttetjenester. Vi tilbyr alt fra privatflytting, bedriftsflytting, flyttevask og mellomlagring i Drøbak. Fornøyde kunder og over 10 års erfaring innen transport og eiendomstjenester.

✔️ Konkurransedyktige priser
✔️ Høy kvalitet
✔️ Lang erfaring
✔️ Komplette flyttetjenester
✔️ Trygt og sikkert flyttebyrå du kan stole på

Flyttebyrå Drøbak

Ditt flyttebyrå Drøbak

Flyttehjelp

Flyttehjelp

Som totalleverandør av flyttetjenester tilbyr vi konkurransedyktig pris på flyttehjelp for private, studenter og pensjonister.

Kontorflytting Oslo

Kontorflytting

Skal bedriften flytte stiller vi med erfarne flytteledere, nødvendig utstyr og kompetente flyttemedarbeidere.

Flyttevask Oslo

Flyttevask

Hos oss kan du få hjelp til flyttevask og kontorvask for bedrifter, vi stiller med fornøydgaranti for ny eier/kjøper.

Minilager Oslo

Minilager

Hos oss kan du leie oppvarmede og tempererte lagerrom eller lagercontainer til kort- eller langtidsleie.

Flyttetjenester.

Det er mye å tenke på når du skal flytte ved salg og kjøp av bolig. Vi tilbyr flyttetjenester i Drøbak slik at du får en enklere flytteprosess.

 • Privatflytting, flytting fra bolig til bolig
 • Kontorflytting, flytting for bedrifter
 • Mellomlagring ved flytting
 • Hjelp til montering av møbler
 • Kjøre bort søppel og avfall, søppeltaxi
 • Rydde dødsbo og vaske dødsbo
 • Hjelp med boligstyling
 • Visningsvask før flytting
 • Flyttevask med fornøydgaranti
 • Flytting fra Drøbak til andre steder i Norge, Moss, Drammen, Oslo
 • Levering av pakkemateriell, flytteesker, emballasje
Flyttebyrå

Flytte i Drøbak

Vårt flyttebyrå holder til i Oslo men utfører også flytting i hele Viken Fylke. Dette inkluderer blant annet at vi hjelper deg med å flytte i Drøbak og nærområdene Hvitsten, Son og Vestby.

Drøbak by
Drøbak er en by i Frogn Kommune med ca. 14.000 innbyggere. Det tar ca. 40 minutter med bil fra Oslo til Drøbak.
Byen er kanskje mest kjent for stedet der den tyske krysseren «Blücher» ble senket under det tyske angrepet på Norge den 9. april i 1940. 

«Badebyen» Drøbak er et populært badested med fine strender som Badeparken, Parrstranda, Torkildstranden og Skiphelle.

Planlegger du å flytte å leter etter et flyttebyrå i Drøbak må du gjerne ta kontakt med oss. Vi er et flyttebyrå med lang erfaring og flytter for private, bedrifter, pensjonister studenter i Drøbak.

Et flyttebyrå du kan stole på

Vårt flyttefirma har lang erfaring og profesjonelle flyttemedarbeidere. Vi er et flyttebyrå du kan stole på, som kommer til avtalt tid og utfører flytting i Drøbak til avtalt pris. Trygg flytteservice, vi kjører flyttelass i Drøbak for både privat- og bedriftskunder. Sikre betalingsløsninger der du betaler med bankkort etter at jobben er ferdig. Vi har bankterminal i flyttebilen og aksepterer elektroniske løsninger som Vipps. Til bedrifter kan vi sende faktura etter avtale og etter en kredittvurdering.

Vi tilbyr smarte løsninger og tilleggstjenester som flyttevask, lagring under flytting og avfallshåndtering. Vårt arbeidsområde er hovedsakelig Oslo og Viken men vi kan også gjøre flytteoppdrag til andre byer i Norge.

Flytte for privatkunder

Selv om flytting kan virke som en stor og tung oppgave ønsker vi å bidra med å gjøre flytteprosessen enklere og mer behagelig for deg. God planlegging er viktig for en vellykket flytting. Vi bryr oss om våre kunder og mange benytter våre tjenester igjen og igjen, både privat og i jobbsammenheng.

✔ Forsiktige med møbler og flyttegods
✔ Serviceinnstilte flyttefolk
✔ Vi kan hjelpe deg med pakking
✔ Vi kjører bort avfall til miljøstasjon
✔ Konkurransedyktige priser

Husk å melde flytting når du flytter

Skriv inFlytteprosessen kan være lang og travel og det er mye som må ordnes. I tillegg til alt det praktiske med pakking, bæring og flytting er det også noe administrativt arbeid du må huske på. For eksempel må du ikke glemme å gjøre en adresseendring og melde flytting (flyttemelding). En flyttemelding skal sendes senest åtte dager etter at du har flyttet og tidligst 31 dager før du skal flytte. Du kan lese mer om flyttemelding.

Flytte kontor?

Er dere en bedrift som skal flytte hjelper vi dere med bedriftsflytting Drøbak, kontorlokaler som skal flyttes og tømmes og mellomlagring. Vi flytter både til Drøbak og innad i Frogn Kommune. Flytte for bedrifter, privat næringsliv og offentlige foretak. Leter dere etter nye lokaler anbefaler vi å lese mer hos Frogn Næringsråd.

Andre områder hvor vi også flytter

 

Andre tjenester

 • Flyttevask
 • Kontorflytting
 • Minilager