Flyttebyrå Majorstuen

Flyttebyrå Majorstuen. Hvis du er på flyttefot i Oslo og du skal flytte på, inn eller ut av Majorstuen, da er du kommet riktig. Fordi her finnes Flyttebyrå Oslo – klare for å hjelpe deg! Vi utfører flyttetjenester for bedrifter, kontor og privatpersoner i hele Oslo og Viken.

Flyttebyråoslo.no er et lokalt og profesjonelt flyttefirma med lang erfaring og solid bransjekunnskap. Vi hjelper deg med hele flytteprosessen fra start til slutt og kan bi stå med flytting av privat bolig, kontorflytting, kjøre bort avfall og mellomlagring under flytting. En flytteprosess er stressende for de fleste, men vi ønsker å gjøre overgangsperioden litt mindre hektisk ved å yte hjelp der du trenger det. Dette er tross alt en spennende tid og starten på et nytt kapittel i livet.

Flyttebyrå Majorstuen

Majorstuen Flyttebyrå

Trenger du profesjonell flyttehjelp? Vårt flyttebyrå holder til på Majorstuen og kan bistå deg med alt av flyttetjenester på Oslo vest. Erfarne og effektive flyttekonsulenter hjelper deg med planlegning, pakking, transportering og bæring, flytting fra start til slutt.

  • Flyttehjelp for private
  • Bedriftsflytting, vi flytter kontorlokaler og firmaflyttinger
  • Bortkjøring av avfall
  • Profesjonell håndtering og tømming av dødsbo
  • Flyttevask
  • Mellomlagring

Hver dag flytter noen inn i sitt nye hjem. Som ditt lokale flyttebyrå på Majorstuen er vi der for å hjelpe deg og ditt innbo hele veien til ditt nye hjem. Med flere år i bransjen er vi et erfarent og pålitelig flyttebyrå i Oslo som har en god følelse for kundeservice.

Trygg flytteprosess

Flytting skal være enkelt, og med oss ​​som flyttebyrå lever vi opp til det målet. Enten det er en leilighet, et større kontor eller en hel villa. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen, fra pakking av innbo til transport, utpakking, møblering og flytterengjøring. Våre flyttetjenester er konkurransedyktige på pris og du kan føle deg trygg på at våre medarbeidere og flyttekonsulenter har god erfaring og tar godt vare på dine møbler og eiendeler.

Et flyttebyrå være en bra løsning som sparer deg for tid, stress og penger.

Tips for flyttedagen:

  • Se til at alt er pakket ned i esker og er klart til å flyttes når flyttebyrået kommer.
  • Planlegg hvor dine gjenstander og møbler skal. Noe skal kanskje til ny bolig eller nytt kontor, mens noen av tingene skal på lager.
  • Husk å legge av tid til flyttevask. Vi i Flyttebyråoslo.no tilbyr også denne tjenesten.

Bor du på Majorstuen og trenger flyttehjelp, flyttevask eller mellomlagring? Da er det bare å ta kontakt med oss. Vi jobber normalt med timepriser men har også muligheten til å komme innom på en befaring hvis det er en større flyttejobb. Da kan vi gi en fastpris på jobben.

Majorstuen er en del av bydel Frogner på Oslo Vest. Det grenser til Fagerborg, Briskeby, Hegdehaugen, Marienlyst, Homansbyen og Pilestredet. Området er kjent for pulserende sentrumsliv og er knutepunkt for shopping, restauranter og butikker med designermote i Bogstadveien. I april 2020 fikk Majorstuen sitt eget kjøpesenter da Valkyrien åpnet.

Med mange års erfaring har vi god kunnskap for alt som flytting innebærer hva flytting innebærer og garanterer kundene våre effektivitet, kvalitet og nøysomhet. Vi arbeider alltid med å forbedre oss og tilpasse oss markedet, derfor kan vi også tilby konkurransedyktige priser.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å booke ditt neste flytting med ditt oss.