Flyttebyrå Frogner

Flyttebyrå Frogner. Å flytte er noe som de fleste gjør minst en gang i livet. Andre har gjort det flere ganger og er kjent med hva som må til. Budsjett, tid og transportering er eksempler på noe som må tas i betrakting. Vi er et flyttefirma som holder til i Oscars gate og utfører flyttetjenester over hele Oslo vest. Vi flytter for private, bedrifter, kontorlokaler og butikker lokalt og på Frogner og Majorstuen.

Vi tar oss av alt av flyttelogistikk; planlegging, pakking, transportering, bæring og flyttevask. Det er mulig å bruke deler av flyttetjenestene vi tilbyr. Konkurransedyktige priser på flytting. Vi kan også levere emballasje, slik som bølgepapp, bobleplast, teip og flytteesker. Vårt flyttebyrå legger fokus på kvalitet og erfarenhet. For at du skal få en trygg og effektiv flytteopplevelse.

Frogner Flyttebyrå

Flyttebyrå på Frogner i Oslo

Mellomlagring

Noen ganger sammenfaller ikke utflytting fra gammel bolig og innflytting til den nye. Eller så flytter du til et mindre sted og trenger ekstra oppbevaringsplass. Da kan du leie eksternt lager. Enten for å mellomlagre mellom to flyttinger eller for en kortere eller lengre periode for oppbevaring. Vår flyttebedrift tilbyr utleie av minilager og lagerconteinere gjennom våre samarbeidspartnere. De finnes tilgjengelige over hele Oslo, noe som gjør det enkelt for deg å finne lagringsplass nær deg.

Pris og booking

Å flytte på egenhånd kan bli en dyr affære. Samtidig kan det være en tung og tidskrevende jobb. Noen ganger har man verken kapasitet eller tid til å styre med flytting. Da kan det være fint med litt ekstra hjelp. Hva koster det egentlig å bruke flyttebyrå? Det finnes som nevnt flere tilbud av flyttetjenester og flyttebyråer i Oslo. Hvert flytteoppdrag skiller seg fra hverandre. For å få en eksakt pris er det beste å ta kontakt med det flyttefirma du ønsker å bruke. De fleste flyttefirmaer utfører oppdrag på timesbasis.

Vi hjelper deg med flytteoppdrag for timespris med enten 2 eller 3 flyttekonsulenter og flyttebil. Prisene kan variere grunnet avstand og størrelse av bil. For å vite prisen på ønsket flytteoppdrag og hvis det er mulig å booke oss, trenger du bare å sende inn en online forespørsel på nettsiden vår. Der fyller du et skjema med detaljer for flytteoppdraget og vil få ett uforpliktende prisforespørsel tilbake. Vi utfører også befaring, helt uten kostnad!

I tillegg til Frogner tilbyr vi også flyttehjelp andre steder på Oslo Vest, inkludert Majorstua, Holmenkollen, Røa og Smestad.

 Benytter du deg av et flyttebyrå vil du ikke bare spare penger, men også tid og bekymringer!