Flyttebyrå Grünerløkka

Flyttebyrå Grünerløkka. Vi hjelper deg med flytting på Grünerløkka. Enten du flytter privat eller har et kontorlokale som skal flyttes. Et flyttebyrå du kan stole på, med lang erfaring og fornøyde kunder.

✔ Konkurransedyktige priser
✔ Lang erfaring
✔ Fornøyde kunder
✔ Totalleverandør av flyttetjenester

Når du skal flytte er det mye som må gjøres, flyttes og transporteres fra din gamle bolig og til ditt nye hjem. Uansett hva du trenger hjelp til, om du flytter fra en leilighet i 5.etasje eller en liten studenthybel kan vi bistå med profesjonelle flyttetjenester. Vi flytter for private, bedrifter, studenter og pensjonister. Nedenfor ser du hvilke flytte tjenester vi kan hjelpe deg med og hvordan vi kan bidra til en trygg og enkel flytteprosess.

Flyttebyrå Grünerløkka

Flytte til eller fra Grünerløkka

Har du satt av en dato for selve flyttedagen kan du ta kontakt med oss for et flyttetilbud. Vi jobber normalt med timepriser på flytting innad i Oslo Kommune. Er det en større jobb eller dere er en bedrift/butikklokale som skal flytte kommer vi gjerne på en helt uforpliktende befaring. Vi anbefaler å starte planlegging tidlig slik at dere har god tid og minimerer unødvendig stress under flytteprosessen.

Flyttefirma leverer flyttehjelp med høy kvalitet. Ser du etter et trygt flyttebyrå Oslo som du kan stole på? Kontakt oss så hjelper vi deg med alt av flyttetjenester. Kunden bestemmer i hvilken grad dere ønsker å bidra selv.

Vi tilbyr hjelp til flytting på Grünerløkka. Alt fra å flytte fra bolig til bolig, kontorutstyr eller lagring av møbler.

✔ Flytting for privatkunder
✔ Kontorflytting
✔ Visningsvask og flyttevask
Mellomlagring
✔ Bærehjelp / flyttemannskap
✔ Søppelkjøring / håndtering av avfall
Tømming av dødsbo

Ønsker du at vi pakker ned for deg kan vi selvsagt hjelpe deg med dette. Vi pakker ned alt fra hus, leiligheter og kontorlokaler. I tillegg kan vi ta med oss eller levere flyttemateriell om dere ønsker å pakke selv.

Vårt flyttebyrå opplever at folk ønsker utvidet flyttehjelp og helst fra en og samme leverandør. Vi er et komplett flyttebyrå og totalleverandør av flyttetjenester. Vi leverer mer enn tradisjonelle bære- og transporttjenester. Har du for liten plass kan du lagre møbler i tørre og oppvarmede minilager. Flyttevask er ofte en årsak til at det oppstår uenigheter mellom kjøper og selger. Derfor utfører vi flyttevask med markedets beste fornøydgaranti, er ikke kjøper fornøyd retter vi opp mangler innen kort tid.

Hva koster det å flytte på Grünerløkka

Pris på flytting i Oslo varierer ettersom flyttepriser estimeres etter omfang på jobben. Det er flere faktorer som påvirker hvor lang tid man bruker og hva sluttsummen blir. For eksempel hvor du flytter fra og til. Hvilken etasjer det er og om det heis eller ikke. Ikke minst hvor mye det er som skal flyttes. Fyll ut kontaktskjema på våre nettsider for et tilbud på flytting.

Om Grünerløkka

Grünerløkka er en bydel og et strøk i Oslo. Den strekker seg fra Uelands gate og til Ringe 3 i øst. Fra Tøyenhagen i sør og til Torshovdalen i nord. Her bor ca. 61.000 av byens befolkning og «Løkka» er et av de mest populære områdene i hovedstaden. Kjent som en trendy bydel hvor mange unge mennesker og studenter bor.

Det er gode forbindelser til kollektiv transport med busser og T-baner fra Oslo sentrum til Tøyen, Carl Berner og Økern. Du kjeder deg ikke på Grünerløkka og her kan du lese mer om bydelen. Her finner du også Botanisk Hage og Det Nye Tøyenbadet.

Trenger du flyttehjelp andre steder i Oslo eller Viken? Vi tilbyr også flytting til Lillestrøm, Asker og Bærum.