Flyttebyrå St.hanshaugen

Skal du flytte til, fra eller på St.hanshaugen i Oslo og lurer på hvordan du skal gjøre dette? Kanskje du lurer på hva man trenger å fikse, hva man skal tenke på og hvordan man flytter på en stressfri måte.

Det er mange ting som skjer og skal ordnes på samme gang ved flytting. Derfor kan det kommer godt med å få litt hjelp. Ett flyttefirma vil kunne stille opp og hjelpe deg etter behov. Enten du ønsker en komplett løsning eller med bare noen deler av flytteprosessen.

Flyttebyråoslo.no hjelper deg med alt av flyttetjenester som flytting, flyttevask og mellomlagring i Oslo.

 

Flyttebyrå St.hanshaugen

Flytte med et flyttebyrå

For deg som lurer på hvis du skal bruke deg av flyttebyrå er det fint å vite hva det innebærer og hva du kan få hjelp med. Selvfølgelig koster det å leie et flyttefirma og mange velger derfor å flytte på egenhånd. Hvis du ikke har oversikt over som trengs å gjøres ved flytting kan dette raskt bli en dyr affære. Et flyttebyrå har god kjennskap til flytteprosessen og vil kunne gi deg en flyttepakke tilpasset behovet dit, også for en pris som passer deg eller dere.

Vi stiller opp med de deler av flyttingen som du ønsker. I tillegg tilbyr vi komplette flyttepakker der du kan få hjelp med alt fra planlegging til selve flyttingen. Ved flytting på St.hanshaugen kan det være en del trafikk, trange gater og eldre bygårder uten heis. En fordel med å bruke flyttebyrå vil være at vi kan ta oss av kjøring og bæring av tunge møbler og gjenstander.

I tillegg til transportering og bæring kan vi stille opp med en rekke flyttetjenester. Dette kan være:

  • Planlegging av flytteprosessen
  • Nedpakking av gjenstander og møbler
  • Innkjøp av emballasje og flytteesker
  • Mellomlagring
  • Bæring av tunge møbler
  • Søppeltaxi
  • Flyttevask

Motta uforpliktende tilbud

Å flytte kan innebære en del stress. Det er mye som skal gjøres samtidig som livet og hverdagen fortsetter. Fyll ut vårt flytteskjema på våre nettsider og motta uforpliktende tilbud.

Mange ønsker utvidet flyttehjelp og helst fra en og samme leverandør. Vi er et komplett flyttebyrå og totalleverandør av flyttetjenester. Vårt flyttebyrå leverer mer enn tradisjonelle bære- og transporttjenester. Har du for liten plass kan du lagre møbler i tørre og oppvarmede minilager. Flyttevask er ofte en årsak til at det oppstår uenigheter mellom kjøper og selger. Derfor utfører vi flyttevask med markedets beste fornøydgaranti, er ikke kjøper fornøyd retter vi opp mangler innen kort tid.

Flyttebyråoslo.no tilbyr flytteoppdrag for timespris med enten 2 eller 3 flyttekonsulenter og flyttebil. Prisene kan variere grunnet avstand og størrelse av bil. For å vite prisen på ønsket flytteoppdrag og hvis det er mulig å booke oss, trenger du bare å sende inn en online forespørsel på nettsiden vår. Der fyller du et skjema med detaljer for flytteoppdraget og vil få ett uforpliktende prisforespørsel tilbake. Vi utfører også befaring, helt uten kostnad! Vi tar på oss oppdrag i hele Oslo Kommune og Viken.