Tømming hus

Det å flytte er en hel prosess og det er mange ting som skal gjøres. Hvis du skal flytte fra et hus er den store delen, og det som oftest tar lengst tid, selve tømmingen og utflyttingen av huset. Det kommer godt med å få noen tips på hvordan dette gjøres på en enkel å effektiv måte. Vårt flyttebyrå i Oslo hjelper deg med en trygg og sikker flytteprosess.

Rydde og sortere
Det å tømme huset dit innebærer å flytte ut alt av gjenstander og ting. Dette kan være en krevende jobb og du vil unngå å flytte alt for mange ting. Derfor bør du begynne med å se over hva du har, hvis det er noen du eller dere kan kvitte dere med og hva det er som dere ønsker å beholde.
 
Å flytte til et nytt sted og hus er en ny start, og er perfekt mulighet til å bytte ut gammelt med nytt. Se over om det er mulig å gi bort eller selge noen av tingene eller møblene, ellers så kan det kastes. Hør gjerne med de nye eierne hvis de er interessert av å kjøpe noen av møblene dere ønsker å kvitte dere med.
Tømming av hus

Pakke og flytte

For du begynner å flytte ut og skal tømme huset trenger du å pakke ting. Ved å sortere å rydde i tingene har dere allerede gjort en god og viktig jobb med å få oversikt over hva dere ønsker å ta med videre. Når selve dagen for flytting er her, bør de fleste gjenstander være nedpakket. Se til at dere bruker riktig materiell og at det er pakket vel. Bruk flytteesker og plastesker for å forflytte ting, og vær nøye med at ømtålige gjenstander er pakket med emballasje. Husk å markere eskene med hva de inneholder og se til at ikke pakke for tungt.
 
Hvis alt er pakket og møbler er klare for å flyttes vil selve flyttingen bli mer effektiv, enten dere flytter på egenhånd eller med hjelp av flyttebyrå. Dessuten, ved å ha gått igjennom huset og ryddet og sortert, sikrer dere at alt kommer ut av huset og at ingenting blir glemt.
 
Flyttebyrå
Det er helt mulig å utføre flytting på egenhånd. Men iblant er det godt med en hjelpende hånd. Et flyttefirma hvil kunne ta seg av bæring og transportering fra dit gamle hus til dit nye. De kan stille opp med mannskap som hjelper dere med hva dere ønsker. Både bæring, løfting og kjøring. I tillegg kan det spare dere som flytter for en hel del stress, da det er mange ting og møbler som flyttes fra et hus.
 
Vårt flyttebyrå har etter mange år i bransjen god erfaring med alt hva flytting innebærer. Vi vet at det kreves mye for å tømme et helt hus og ønsker å hjelpe dere med hva dere trenger. Også så at dere kan få en god flytteopplevelse.
 
Våre dyktige flyttekonsulenter ser fram mot å høre fra dere. Lykke til!